Phemex is een cryptocurrency-platform waarmee individuen over de hele wereld toegang hebben tot digitale valuta via een gebruiksvriendelijke, veilige en efficiënte cryptohandel. Onder leiding van meer dan 8 voormalige Morgan Stanley Executives, wil Phemex het beste handelsplatform voor cryptocurrency-derivaten worden.

Bezoek Phemex

Hoewel we ernaar streven u in deze Phemex-recensie nauwkeurige en de nieuwste informatie te verstrekken over de functies, gebruikersinterface en handelskosten en meer, raden we u ten zeerste aan om hun site te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

phemex

Het wordt aanbevolen om handelswinsten op te nemen naar een Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptohardwareportefeuilles.

Wat is Phemex?


Phemex is een cryptocurrency derivaten handelsbeurs gevestigd in Singapore die werd opgericht in 2019. De beurs stelt individuen in staat om handel in eeuwigdurende contracten zoals BTCUSD, ETHUSD, XRPUSD, LTCUSD, XTZUSD en LINKUSD met een hefboomwerking tot 100x. Phemex staat bekend om zijn zero-fee cryptohandel op spotparen en is dat momenteel gerangschikt # 6 voor dagelijks handelsvolume.

phemex volume

Wie is de eigenaar van Phemex?

Phemex was opgericht door 8 voormalige Morgan Stanley Executives met meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in het leveren van HFT (hoogfrequente technologie) met grote stabiliteit. De eigenaren van de beurs willen miljoenen potentiële gebruikers naar een digitaal valutasysteem brengen door toegang te bieden tot een gebruiksvriendelijk, veilig en efficiënt handelsplatform.

Phemex vergeleken

Geavanceerde functies, een intuïtieve gebruikersinterface en handelen met een hoge hefboomwerking zijn belangrijke functies op Phemex. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde crypto-uitwisselingen zoals Phemex die functies van wereldklasse bieden.

Phemex-functies

Phemex-gebruikers van het platform hebben toegang tot verschillende innovatieve handelsfuncties en financiële tools om de potentiële winst bij het verhandelen van cryptocurrencies te vergroten. De uitwisseling bevat functies zoals:

 • Beginnersvriendelijke gebruikersinterface
 • Geen KYC om te beginnen met handelen
 • Spot-handelsmarkt zonder handelskosten
 • Derivatenbeurs met een hefboomwerking tot 100x en afwikkeling in BTC of USD
 • Cryptocurrency-demo-account om zonder risico in cryptocurrency te handelen
 • Mobiele app om altijd en overal te handelen
 • Genereus partnerprogramma dat u beloont voor het aantrekken van gebruikers
 • 24/7 klantenserviceteam

phemex exchange

Is Phemex gereguleerd?

Phemex lijkt een legitiem bedrijf te zijn dat is geregistreerd in BVI met medewerkers en gebruikers over de hele wereld. De uitwisseling is niet gereguleerd en is beperkt in verschillende landen met strikte financiële wetten, zoals de Verenigde Staten.

Is Phemex veilig?

De centrale heeft verschillende beveiligingsfuncties om de veiligheid van de geldmiddelen en persoonlijke informatie van zijn klanten te waarborgen. De belangrijkste beveiligingspraktijken die zijn geïmplementeerd, zijn onder meer een 100% cold wallet-systeem, een opnameproces met meerdere handtekeningen en Two Factor Authentication (2FA). Phemex heeft niet gehackt of gecompromitteerd resulterend in het verlies van geld of klantinformatie op basis van ons onderzoek.

Registratie & Log in

Om een ​​account bij Phemex aan te maken, is het registratieproces heel eenvoudig en duurt het maar een paar minuten. Er zijn geen kosten om een ​​account aan te maken of een portemonnee bij Phemex te onderhouden. Volg deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan:

phemex registratie

Geld storten op Phemex

Met Phemex-uitwisseling kunt u cryptocurrency van een cryptohardwareportefeuille rechtstreeks naar het handelsplatform voor digitale activa overbrengen om te beginnen met handelen. Bitcoin- en USDT-stortingen zijn beveiligd binnen de Phemex-portemonnee. De snelheid waarmee een storting uw Phemex-portemonnee bereikt, is afhankelijk van het crypto-activum, het aantal vereiste bevestigingen en de netwerkbelasting van de blockchain.

phemex aanbetaling btc

Volg deze stappen om geld te storten op Phemex:

Phemex-gebruikersinterface

De gebruikersinterface is een cruciaal aspect voor cryptohandelaren die technische analyse gebruiken. Nadat we het Phemex-handelsplatform hadden gebruikt, waren we onder de indruk van de kaartinterface en tools. De ervaring was eenvoudig, soepel en beschikt over uitstekende technische indicatoren en tekengereedschappen dat je zou verwachten. De kaartsoftware wordt geleverd door Tradingview, waarmee de meeste cryptohandelaren bekend zullen zijn.

phemex gebruikersinterface

Aan de linkerkant kunnen gebruikers een cryptopaar kiezen en selecteren om te kopen of verkopen. Wanneer u een paar selecteert, wordt het orderinvoervenster hieronder weergegeven om transacties te plaatsen met behulp van de spot-exchange of eeuwigdurende cryptocontracten. Er zijn verschillende soorten orders, waaronder:

 • Begrenzing
 • Markt
 • Voorwaardelijk (alleen beschikbaar voor Premium-gebruikers)

De percentages van het ordervenster (bijv. 25%, 50% en 100%) om het handelsvolume te vullen als een verhouding van het beschikbare saldo op de handelsrekening. Dit is redelijk standaard voor de meeste cryptocurrency-handelsbeurzen. Het ordervenster is iets anders voor de contractmarkten die een hefboomschuifregelaar hebben.

phemex marge

Aan de rechterkant ziet u het orderboek met alle prijzen waarvoor mensen bereid zijn de geselecteerde cryptocurrency te kopen en verkopen. De cijfers in het midden tonen de laatste verkoopprijs en het volume of het verhandelde bedrag op elk prijsniveau. Door op een recente transactie te klikken, wordt het orderinvoerformulier gevuld met de exacte prijs van het paar. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten bij het handmatig typen van de prijzen.

Advertentie

BYBIT

verdien beloningen tot $ 600 met bitcoin-stortingen

BEOORDELING

4.7 / 5

Claim $ 600

Hoe u met Phemex kunt handelen zonder kosten

Volg deze eenvoudige stappen om cryptocurrency met Phemex te kopen en verkopen:

De beurs biedt ook een handelscontract voor GOUD / USD en met meer activa zoals S.&P 500-aandelen, aandelenindexen, rentetarieven, FOREX, grondstoffen, energie en metalen die binnenkort op het platform zullen worden vrijgegeven volgens de Phemex-website.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK PHEMEX MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Koop Crypto met Phemex

Phemex is een partnerschap aangegaan met Banxa, een internationaal compatibele fiat-to-crypto-gateway waarmee gebruikers cryptovaluta kunnen kopen met een creditcard / betaalpas of via een bankoverschrijving rechtstreeks vanaf de Phemex-website. Momenteel maakt de interface de aankoop van Bitcoin, Ethereum en Tether mogelijk.

Aangekocht geld wordt bijgeschreven op uw Phemex-portemonnee om te verhandelen of op te nemen in een hardware-portemonnee.

phemex koopt crypto

Phemex Demo-account

Phemex biedt een testnet waarmee gebruikers cryptohandel kunnen oefenen met behulp van een demo-account zonder een storting te doen. De gesimuleerde handelsomgeving biedt dezelfde functies en functionaliteit als de hoofdbeurs. Het Phemex-testnet-account is toegankelijk onder ‘Producten’ in het bovenste menu.

Ondersteunde cryptocurrencies

Phemex ondersteunt een aantal crypto-activa die op de beurs kunnen worden gekocht en verkocht, zoals BTC, ETH, XRP, LTC, LINK, XTZ, LTC en USDT. De lijst met geaccepteerde munten is vrij beperkt in vergelijking met andere handelsplatforms.

Wisselkosten & Grenzen

Spot Exchange

Phemex spot exchange is beschikbaar voor Premium- en Premium-proefgebruikers die crypto kunnen kopen of verkopen geen kosten of commissies bij gebruik van de website of mobiele app. Dit is een van de goedkoopste manieren om tussen digitale valuta’s te handelen. Handelaren die een API-transactie gebruiken, krijgen een 0,1% transactiekosten. Naast de onderstaande munten: XTZ-, LTC-, ADA-, TRX- en ONT-handelsparen zonder kosten komen binnenkort.

Contractenhandel

De contractvergoeding van Phemex is gebaseerd op een maker en taker-model en past een vergoeding toe op basis van het feit of de gebruiker een markt- of limietorder plaatst. Handelaren die liquiditeit verschaffen aan het orderboek (bijv. Limietorders) zullen een -0,025% korting op hun transactie. Handelaren die liquiditeit uit het orderboek halen (bijv. Marktorders) betalen een 0,075% vergoeding bij uitvoering.

Phemex-financieringsvergoedingen worden elke 8 uur in rekening gebracht of uitgegeven tussen houders van long- en shortposities. De beurs brengt geen kosten in rekening voor het ‘s nachts aanhouden van posities. Over het algemeen zijn de handelskosten zeer concurrerend in vergelijking met andere cryptoplatforms zoals Bybit, FTX, BitMEX en Bitfinex. Deze beurzen bieden volgens Coinmarketcap een hogere liquiditeit dan Phemex, wat een voordeel is voor daghandelaren en vermogende particulieren die handelen met hefboomwerking..

uitwisselingen zoals phemex

Storting & Opnamekosten

Phemex brengt geen kosten in rekening voor stortingen of opnames naar en van zijn handelsrekening. Een opname uit een Phemex-portemonnee brengt de standaard blockchain-vergoeding met zich mee die varieert naargelang het crypto-activum en de netwerkbelasting.

Phemex Premium

Phemex-gebruikers die een account registreren, komen in aanmerking voor een gratis proefperiode van 7 dagen voor Premium Membership. Het Phemex Premium-account biedt extra functies die niet beschikbaar zijn op een gratis account, zoals:

 • Handel in de crypto-spot-exchange
 • NUL handelskosten toegepast op uitgevoerde orders op de spotmarkt
 • Geavanceerde orders om risico’s (d.w.z. voorwaardelijke ordertypes) op de spotmarkt te beheren
 • Geef vrienden en familie een volledige Premium-proefperiode van 30 dagen cadeau

phemex premium

Phemex-prijzen

Phemex Premium-account is een betaald abonnement waarmee handelaren ter plekke cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen zonder kosten. De prijs van het Phemex Premium-lidmaatschap begint vanaf:

 • $ 9,99 USD voor een periode van 30 dagen
 • $ 19,99 USD voor een periode van 90 dagen
 • $ 69,99 USD voor een periode van 1 jaar

Gebruikers die grote volumes verhandelen of regelmatig transacties uitvoeren met behulp van een spot-crypto-exchange, zullen profiteren van het betalen van geen handelskosten voor hun transacties, wat in uw winst kan opeten. Een lidmaatschap vanaf 0,19 USD per dag is een eerlijke prijs en kan een groot verschil maken voor de totale winst en verlies aan het einde van het jaar.

Verwant: 7 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)

Het Premium-account vervalt automatisch aan het einde van de looptijd en kan niet binnen de geldigheidsduur worden geannuleerd. Automatische verlenging van abonnementen kan op elk moment worden geannuleerd.

phemex-prijzen

Veel Gestelde Vragen

Heeft Phemex een mobiele app?

Phemex heeft een mobiele app waarmee gebruikers cryptocurrencies en derivaten kunnen kopen, verhandelen en verkopen vanaf een iOS- of Android-apparaat. De app is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en is geschikt voor beginners en intermediaire handelaren.

Welke landen worden ondersteund?

Phemex is een wereldwijde handelsbeurs voor cryptocurrency die wereldwijd beschikbaar is voor gebruikers in landen als Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. De volgende landen mogen Phemex niet gebruiken:

 • Afghanistan
 • Centraal-Afrikaanse Republiek Congo
 • Ivoorkust
 • Cuba
 • Eritrea
 • Guinee-Bissau
 • Iran
 • Irak
 • Noord Korea
 • Liberia
 • Libië
 • Panama
 • Rwanda
 • Somalië
 • Zuid Soedan
 • Soedan
 • Oekraïne (Krim)
 • Jemen
 • Zimbabwe

Phemex-alternatieven

Phemex is een spot-handelsplatform van hoge kwaliteit voor cryptocurrencies dat goed presteert ten opzichte van concurrenten zoals BitMEX en Bitfinex. Hier zijn vergelijkbare platforms zoals Phemex die tot 100x hefboomwerking en concurrerende handelskosten bieden.

phemex concurrenten

Gevolgtrekking

Om onze Phemex-beoordeling af te sluiten, zit het cryptoplatform boordevol uitstekende functies voor handelaren die met hefboomwerking op digitale valuta’s willen speculeren. Het bevat een geavanceerde gebruikersinterface en geavanceerde tools voor risicobeheer en tekentools die beschikbaar zijn op desktop- en mobiele app-versies.

Bezoek Phemex

Hoewel er kleine lidmaatschapskosten zijn, moeten serieuze cryptohandelaren een upgrade naar het Premium-account overwegen. Dit kan mogelijk verhoog uw winstgevendheid door GEEN handelskosten te betalen en u zou vele malen een jaarabonnement kunnen betalen.

Notitie: Hoewel we ernaar streven u in deze Phemex.com-uitwisselingsbeoordeling nauwkeurige en de meest recente informatie te verstrekken, raden we u ten zeerste aan om hun site te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Hoe u gratis Bitcoin kunt verdienen: 6 bewezen methoden
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • 5 beste platforms om interesse te verdienen op Crypto
 • Shrimpy Review: breng uw cryptoportfolio automatisch opnieuw in evenwicht
 • 4 Beste crypto-kaartsoftware & Hulpmiddelen voor Altcoin-handelaren

Risicobeheertools en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel reagerende grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek Phemex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me