PrimeBit is een peer-to-peer cryptomarge-handelsbeurs waarmee gebruikers eeuwigdurende contracten in Bitcoin, Ethereum en Litecoin kunnen verhandelen met een hefboomwerking tot 200x. Het platform is geïntegreerd met MetaTrader 5, dat al vele jaren de voorkeursapplicatie is voor ervaren en beginnende handelaren.

Bezoek PrimeBit

Nu Primebit een relatief nieuwe uitwisseling is, maakt u zich misschien zorgen over een paar dingen, zoals of het een veilige en legitieme crypto-uitwisseling is. Deze beoordeling zal de beveiliging van het platform en andere belangrijke factoren onderzoeken, zoals handelskosten, grafiekinterface, stortingsmethoden en klantenondersteuning.

primebit

Wat is PrimeBit?

PrimeBit is een Peer naar peer cryptocurrency-uitwisselingsplatform dat is opgericht in 2019, waar u eeuwigdurende contracten kunt verhandelen tussen andere gebruikers van de cryptogemeenschap.


Het is een beginnersvriendelijk handelsplatform en de eerste beurs in zijn soort die kan worden geïntegreerd met MetaTrader 5. De beurs biedt aan om Bitcoin-, Ethereum- en Litecoin-paren te verhandelen. Elk digitaal activum kan worden verhandeld met een hoge hefboomwerking tot 200x met behulp van de webtrader voor desktop of de Primebit-app voor mobiele apparaten.

Korte samenvatting

PrimeBit vergeleken

Geavanceerde functies, intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op PrimeBit. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde crypto-uitwisselingen die functies van wereldklasse bieden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • Waarom blijf ik geld verliezen op Bitmex? Vermijd deze 5 fouten
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • 3 Beste Crypto-diagramsites voor Altcoin-handelaren
 • Bybit lanceert zijn wereldwijde BTC Brawl-handelscompetitie

Is PrimeBit veilig?

Er zijn tot nu toe geen hacks of diefstallen op Primebit gemeld. Dit wordt toegeschreven aan de hoge standaard van beveiligingscontroles op het platform om het geld van de gebruiker veilig te houden. Primebit is een legitieme beurs die zich snel heeft afgescheiden van andere cryptoplatforms door peer-to-peer-handel en integratie met MT5 aan te bieden.

Hoe te registreren bij PrimeBit

Volg deze eenvoudige stappen om een ​​account op PrimeBit aan te maken:

primebit register

Hoe u geld kunt storten op PrimeBit

PrimeBit accepteert alleen stortingen in Bitcoin. Er zijn twee opties beschikbaar om uw PrimeBit-account met Bitcoin te financieren:

 • Stort Bitcoin rechtstreeks vanuit een hardwareportemonnee of andere uitwisseling op de rekening
 • Koop Bitcoin met bankoverschrijving met Match2Pay

Als alternatief moet u geld storten met behulp van een gerenommeerde fiat-to-crypto-uitwisseling en vervolgens de gekochte Bitcoin overbrengen naar Primebit.

BTC overbrengen naar PrimeBit

Om geld uit een andere portemonnee te storten, klikt u op de accountoverzichtspagina op ‘Geld storten’ om de PrimeBit-stortingsopwinder te openen. Het account BTC Wallet-adres en de QR-code worden weergegeven om BTC naar te verzenden.

primebit aanbetaling

Koop BTC op PrimeBit

Voor nieuwe gebruikers die nog geen Bitcoin bezitten, maar willen beginnen met handelen op het platform, heeft PrimeBit-uitwisseling een interface met Match2Pay waarmee u Bitcoin kunt kopen via bankoverboeking met USD. Match2Pay is een bekende en vertrouwde fiat-to-crypto-provider die populaire uitwisselingen ondersteunt, zoals:

 • Coinbase
 • Kraken
 • Tweelingen

primebit bitcoin kopen

Handelen op PrimeBit

Voor alle handelaren is de cDe harting-interface is een van de belangrijkste overwegingen bij het selecteren van een crypto-uitwisseling. Vooral voor handelaren die afhankelijk zijn van technische analyse om een ​​voorsprong in de markt te vinden.

Wanneer u een cryptocurrency-handelsbeurs selecteert, moet u vertrouwd zijn met de handelsinterface, ordertypes en grafiektools. Het moet goed aanvoelen, want hier zal de meeste tijd worden doorgebracht!

Wanneer u voor het eerst inlogt op de PrimeBit-uitwisseling, is het eerste dat opvalt dat het kaartsysteem is gebaseerd op de TradingView-engine. Zoals de meeste ervaren handelaren zullen weten, staan ​​TradingView-grafieken bekend om hun soepele, intuïtieve en zeer functionele grafieken. Dit is veel beter dan de vorige gebruikersinterface die was gebaseerd op MetaTrader 5.

primebit-grafieken

Gebruikers van Primebit zullen profiteren van geavanceerde handelshulpmiddelen en indicatoren van TradingView die kunnen worden gebruikt om de live cryptoprijzen te analyseren in overeenstemming met hun handelsstrategie. U kunt verschillende technische indicatoren toevoegen om de live prijzen over elkaar heen te leggen en de tekentools gebruiken om prijsgedrag te analyseren.

Het bestelvenster aan de rechterkant lijkt vrij eenvoudig te zijn. Hoewel het alle functies bevat die u van een gerenommeerd handelsplatform voor cryptomarge mag verwachten. Met behulp van het ordervenster kunt u markt-, stop- en limietorders plaatsen die we in de volgende sectie zullen behandelen.

primebit orderboek

Hoe te handelen met PrimeBit

Om een ​​transactie met Primebit te starten, navigeert u naar het ‘Rekenmachine pictogram in de rechterbovenhoek van het handelsvenster. Dit zal een paar verschillende opties oproepen:

 • Contract: Geef de contractinformatie van het geselecteerde activum weer, zoals de laatste prijs, financieringspercentages en 24-uursvolume
 • Positie: Toon alle openstaande posities en lopende orders (limiet)
 • Nieuwe opdracht: Om een ​​nieuwe positie in te voeren of een lopende bestelling in te stellen

primebit calc

Via het venster Nieuwe bestelling kunnen gebruikers het crypto-activum selecteren om te verhandelen, KOPEN of VERKOPEN, het type marktorder kiezen en de positiegrootte instellen. PrimeBit berekent de geschatte liquidatieprijs op basis van de initiële marge en toont het beschikbare saldo als de transactie wordt uitgevoerd.

De twee verschillende soorten marktorders die beschikbaar zijn op PrimeBit zijn:

 • EEN Begrenzing Bestellen stelt u in staat activa tegen een bepaalde prijs te kopen of verkopen. Als u bijvoorbeeld BTC-contracten wilt kopen voor een prijs van $ 200 of minder, kunt u een limietinkooporder instellen die niet wordt gevuld tenzij de markt uw opgegeven prijs bereikt..
 • EEN Marktorde stelt u in staat om een ​​activum te kopen of verkopen tegen de best beschikbare prijs in dat orderboek van paren. Dit type order moet voorzichtig worden gebruikt, omdat dit kan leiden tot mogelijk slechte vulprijzen in minder liquide paren.

PrimeBit-handelsactiva

Primebit biedt eeuwigdurende contracten waarmee u kunt speculeren of de prijs van een actief zal stijgen of dalen, met behulp van hefboomwerking en zonder dat u het bezit hoeft te bezitten. Elk eeuwigdurend contract heeft geen vervaldatum, wat betekent dat er geen limiet is aan uw winst.

Primebit biedt eeuwigdurende contracten aan op:

 • Bitcoin (BTC / USD)
 • Ether (ETH / USD)
 • Litecoin (LTC / USD)

primebit hefboomwerking

Primebit-hefboomwerking

Primebit biedt tot 200x hefboomwerking op Bitcoin-, Ethereum- en Litecoin-contracten. De beschikbare marge is afhankelijk van de grootte van de positie en het valutapaar. Er zijn 9 verschillende hefboominstellingen beschikbaar om te handelen voor koop- en verkoopcontracten die 1x, 2x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x, 150x en 200x zijn. Er leek niet te zijn dwarsmarge op Primebit.

Advertentie

BYBIT

verdien beloningen tot $ 600 met bitcoin-stortingen

BEOORDELING

4.7 / 5

Claim $ 600

We moeten waarschuwen dat handel met hefboomwerking een krachtig hulpmiddel kan zijn voor een handelaar. U kunt het gebruiken om tvoordeel van relatief kleine prijsbewegingen om je balans sneller te laten groeien.

Het werkt door een fractie van de volledige waarde van uw transactie in te zetten – en de beurs zorgt voor de rest van de aanbetaling om een ​​veel grotere positie mogelijk te maken zonder uw kapitaal vast te leggen. Het kan ook het tegenovergestelde effect hebben en de omvang van uw verliezen vergroten.

Primebit-vergoedingen

Wisselkosten zijn een belangrijke overweging bij het selecteren van een cryptocurrency-handelsbeurs. Het wordt zelfs nog belangrijker bij het handelen in grotere posities en op een beurs met hefboomwerking waar u vergoedingen betaalt voor posities die veel groter zijn dan uw marge..

Storting / opname

Primebit doet geen aanbetaling of opnamekosten in rekening brengen. Er is een minimum Bitcoin-netwerkvergoeding die in rekening wordt gebracht wanneer u Bitcoin opneemt van Primebit, die wordt bepaald door de blockchain-belasting. De blockchain-vergoeding is 0.0005 BTC.

Handelskosten

De transactiekosten van Primebit zijn redelijk in vergelijking met andere beurzen in de cryptocurrency-handelssector. De uitwisseling maakt gebruik van een maker en nemer model voor het bepalen van handelskosten die hetzelfde zijn voor BTC, ETH en LTC. Afhankelijk van het type order dat wordt geplaatst, bepaalt Primebit de handelsvergoeding die moet worden toegepast.

Primebit’s handelskosten zijn 0,075% (nemer) en -0,025% (maker). De transactiekosten worden van het rekeningsaldo afgetrokken en hebben geen invloed op de initiële marge van de order.

Om de verschillende Primebit-vergoedingen uit te leggen en wanneer deze van toepassing zijn:

 • EEN maker is iemand die plaatst een limietorder of voorwaardelijke order dat gaat naar het orderboek en telt op bij de marktdiepte, ongeacht of de handelaar ervoor kiest om long of short te gaan. Deze handelaren helpen om de markt te maken en worden daarom makers genoemd.
 • EEN nemer is iemand die plaatst marktorders die onmiddellijk worden vervuld voordat ze naar het orderboek gaan en de marktdiepte verminderen door orders uit het orderboek te nemen.

Primebit-beveiliging

Primebit heeft een aantal beveiligingsfuncties overgenomen om het geld van zijn gebruikers en de website te beschermen. Tot op heden zijn er geen ernstige hacks of diefstal van fondsen op de crypto-beurs voor derivaten.

Primebit-software

De server van PrimeBit wordt gehost op Amazon Web Services (AWS), het meest uitgebreide en breed toegepaste cloudplatform ter wereld.

Primebit Portemonnee

Het platform is gebaseerd op een cold wallet-systeem om 99% van alle digitale activa op te slaan van gebruikers. Dit betekent dat grote bedragen van het geld van de klant worden opgeslagen in een offline hardwareportefeuille, waarbij elk stortingsadres dat aan gebruikers wordt toegewezen, in feite een koud portefeuilleadres is..

In het geval dat het systeem gecompromitteerd is, heeft een aanvaller nog steeds geen volledige toegang tot alle benodigde sleutels om geld te stelen. Er wordt geen privésleutel bewaard op een cloudserver, waardoor cyberrisico’s zoals hackers aanzienlijk worden verminderd.

Opnames van Primebit

Primebit-opnames worden handmatig verwerkt na verificatie van de gebruiker. Hierdoor kan het Primebit-team de opnamegegevens zorgvuldig controleren om er zeker van te zijn dat de transactie legitiem is en voor de rechtmatige eigenaar van het activum..

Twee-factorenauthenticatie

De andere belangrijke beveiligingsmaatregel is Twee-factorenauthenticatie. Primebit-gebruikers moeten 2FA instellen voor de Primebit-app voordat ze geld opnemen van MT5. Dit betekent dat gebruikers een wachtwoord EN een geregistreerde mobiele telefoon om het account bij het inloggen te authenticeren en om geld van de uitwisseling op te nemen.

Primebit beoordelingen & Klantenservice

Omdat het een vrij nieuwe uitwisseling is, zijn er niet al te veel Primebit-klantrecensies op internet of Reddit. De feedback op social media profielen is positief.

Een ding dat echt opvalt, is de uitgebreide reeks handleidingen en artikelen in de sectie Primebit-ondersteuning. Het omvat absoluut alles, zoals:

 • Primebit-partnerprogramma
 • Primebit Web Trader
 • Primebit Metatrader 5-app
 • Primebit eeuwigdurende contracten
 • Primebit-overdracht / betalingen

Voor nieuwe gebruikers van de centrale die het antwoord op een vraag op de ondersteuningspagina niet kunnen vinden, kunnen gebruikers contact opnemen met het Primebit-team via de zendesk live chat-bot. Het is te vinden in de linker benedenhoek en is 24/7 beschikbaar in verschillende talen. We hebben het uitgeprobeerd en kregen vrijwel direct antwoord. Andere media om in contact te komen zijn e-mail of sociale mediakanalen.

Primebit-alternatieven

BYBIT

Bybit

ByBit is een cryptocurrency-handelsplatform voor derivaten met de nadruk op handel met hefboomwerking met een hefboomwerking tot 100x op de handelsparen van Bitcoin en Etherium. Bybit is een van de beste crypto-uitwisselingen ter wereld geworden.

Bezoek website plus500

Plus500

Plus500 is een CFD-provider die zijn enorme klantenbestand biedt om ‘s werelds populairste crypto-activa te verhandelen met een hefboomwerking tot 30x, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron en Monero.

Disclaimer: uw vermogen loopt gevaar

Bezoek website binance

Binance

Binance is de grootste cryptocurrency-uitwisseling naar handelsvolume en een van de snelste aanbieders van handelsdiensten voor het blockchain-ecosysteem. De beurs heeft een astronomische groei gekend en is een premium crypto-handelsplatform.

Bezoek website

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel geld kan ik verdienen met het verhandelen van cryptocurrency?

Winsten zijn afhankelijk van uw geduld, handelsbeslissingen en het succes van uw handelsstrategieën. Er zijn geen heilige graal handelsstrategieën of garanties om winst te maken op de markten.

Waar is PrimeBit gevestigd?

PrimeBit is geregistreerd in Saint Vincent en de Grenadines.

Moet ik KYC-documenten indienen om te beginnen met handelen??

Nee, er zijn geen KYC-procedures of de noodzaak om personeelsinformatie te uploaden om te beginnen met handelen met Primebit.

Heeft Primebit een testnet- / demo- / papieren handelsaccount??

Ja, Primebit biedt een testnet om risicovrije cryptohandel mogelijk te maken met behulp van een demosite om vertrouwd te raken met het gebruik van de Primebit webtrader of MT5. De cryptoprijzen van testnet zijn bedoeld om de live markt te repliceren.

Is er een PrimeBit mobiele app?

Primebit is geïntegreerd met Metatrader 5 zodat gebruikers hun Primebit-account kunnen verbinden met de MT5-app en hun live- of demo-account kunnen verhandelen.

Heeft PrimeBit een aangesloten programma??

Ja, PrimeBit biedt een partnerprogramma met een levenslang inkomstenaandeel. PrimeBit-inkomsten komen voort uit de afnemersvergoeding. Jij kan verdien tot 20% van alle Taker-kosten die zijn gegenereerd door het account dat is geregistreerd via uw verwijzingslink. Het partnerprogramma heeft meerdere niveaus, wat betekent dat u ook een inkomstenaandeel kunt verdienen met elk account dat is geregistreerd via de verwijzingslinks van uw partner..

Kunnen Amerikaanse klanten handelen met Primebit?

Klanten in de VS mogen niet handelen met Primebit vanwege strikte regelgeving die buiten de controle van de beurs valt. Bewoners zullen een cryptocurrency-uitwisseling in de VS moeten vinden die wordt gereguleerd door lokale wet- en regelgeving.

Welke landen worden ondersteund op Primebit?

Primebit is een handelsplatform voor cryptocurrency waarmee klanten zijn diensten van over de hele wereld kunnen gebruiken. Personen uit ondersteunde landen zoals het VK, Canada, Singapore, Australië en Nieuw-Zeeland mogen cryptocurrency kopen en verkopen op de beurs. Er is echter een selecte groep landen vanwege jurisdictiebeperkingen op cryptocurrencies. Landen die niet mogen handelen op Primebit zijn onder meer:

 • Verenigde Staten van Amerika
 • Cuba
 • Krim en Sebastopol
 • Iran
 • Syrië
 • Pakistan
 • Noord Korea
 • Soedan
 • Ghana
 • Ethiopië
 • Tunesië
 • Jemen

Gevolgtrekking

Om onze Primebit-beoordeling af te sluiten, is de handelsbeurs uniek peer-to-peer handelsplatform waarmee handelaren kunnen speculeren op Bitcoin, Ethereum en Litecoin met hogere hefboomopties in vergelijking met andere crypto-uitwisselingen met hefboomwerking.

De integratie met MetaTrader 5-grafieken is een geweldige functie die geschikt is voor particuliere en institutionele klanten. Met de webtrader en mobiele app kunnen gebruikers onderweg handelen en posities volgen. Het is buitengewoon beginnersvriendelijk en biedt alle kaarttools voor cryptohandelaren.

U moet met Primebit handelen als:

 • U bent het zat om buitensporige handelskosten te betalen op andere hefboombeurzen
 • Wil je een veilig cryptoplatform met 99% van het geld van de klant in koude opslag
 • U houdt van een kaartplatform dat reageert met geavanceerde handelshulpmiddelen
 • U wilt handelen op een beurs met hoge hefboomwerking tot 200x
 • Je houdt van en ruilt die beschikbaar is om op te handelen desktop- of mobiele app

Bezoek Primebit

Risicobeheerhulpmiddelen en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel reagerende grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me