Voorbij zijn de dagen van inloggen op meerdere cryptocurrency-beurzen om een ​​bepaalde altcoin te verhandelen of munten op verschillende beurzen te hebben zonder een manier om efficiënt transacties uit te voeren voor al uw holdings..

Quadency is een alles-in-één cryptocurrency-uitwisseling die deze pijn oplost door een eenvoudige en krachtige handelstool aan te bieden waarmee u uw crypto-investeringen kunt beheren.

Bezoek Quadency

Het platform stelt gebruikers in staat om naar de meest populaire cryptocurrency-handelsbeurzen te gaan en die markten te verhandelen via een uniforme en beginnersvriendelijke gebruikersinterface. U zult profiteren van het lezen van deze Quadency-recensie als:

 • U zoekt een alles in een crypto-handelsplatform
 • U bent het beu om meerdere uitwisselingsaccounts en portefeuilles te hebben
 • Je houdt van een uitwisseling die je toelaat volg en beheer uw volledige portfolio
 • U momenteel rnaast in de VS. en zijn op zoek naar een crypto-handelsplatform

Hoewel we ernaar streven u in deze review nauwkeurige en de nieuwste informatie te verstrekken over de functies, gebruikersinterface en handelskosten en meer, raden we u ten zeerste aan om hun site te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

quadency site

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Beste crypto-hefboom-handelsbeurzen vergeleken
 • 5 websites om Bitcoin te demonstreren met virtueel geld
 • Waarom blijf ik geld verliezen op Bitmex? Vermijd deze 5 fouten
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Sociale handel
 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)

Wat is Quadency?

Quadency is een crypto asset management platform dat stelt gebruikers in staat om meerdere uitwisselingsaccounts te verbinden in een enkele interface om naadloos al uw crypto-activa met een enkele klik te verhandelen. Het biedt een moeiteloze handelservaring, een beginnersvriendelijke gebruikersinterface en een veilig platform.

Quadency is zeer geschikt voor professionele handelaren die krachtige technische analysehulpmiddelen en geavanceerde cryptografiesoftware nodig hebben & tools met inzichtgestuurd visualisatieportfoliobeheer.

Hoe werkt Quadency?

Quadency werkt als een multi-exchange platform voor crypto-activabeheer dat verschillende crypto-uitwisselingen verbindt met het ene platform. Dit biedt een holistisch overzicht van uw crypto-bezit en investeringen.

Exchange-accounts zijn verbonden met Quadency met behulp van API-sleutels die kan worden geconfigureerd om ‘alleen lezen’ of ‘lezen en ruilen’. Gegevens van de wisselrekening zoals saldo, transacties en bestellingen worden automatisch gesynchroniseerd zodra de rekening is verbonden.

registreer met quadency

Welke cryptocurrency-uitwisselingen ondersteunen Quadency?


Quadency biedt ondersteuning aan de meest populaire cryptocurrency-handelsplatforms ter wereld, zoals Poloniex, Coinbase, Bitfinex, Kraken, Binance, Bittrex en Gemini. De lijst met officiële Quadency-partners blijft groeien met premium-uitwisselingen zoals KuCoin, Liquid en OkEX die onlangs zijn geïntegreerd in het platform.

quadency ondersteunde uitwisseling

Quadency handelsactiva

Met Quadency kunnen gebruikers elk activum verhandelen op een van de aangesloten beurzen. Op basis van de huidige ondersteunde beurzen en vermelde munten hebben gebruikers toegang over- 800 cryptocurrency-paren om te handelen met behulp van één enkel platform.

De pagina ‘Marktoverzicht’ geeft een overzicht van alle topmunten, de totale marktkapitalisatie (USD), het circulerend aanbod, het 24-uursvolume en een grafiek. De geïntegreerde marktscreener en grafieken zijn gekoppeld aan live streaminggegevens van hoge kwaliteit om een ​​krachtig alles-in-één crypto-kaartpakket te bieden.

quadency markt

Quadency-handelsinterface

Quadency-handelsinterface is eenvoudig, schoon en gemakkelijk te navigeren. Het donkere kleurenthema ziet er geweldig en prettig uit. Elk van de vensters is volledig op maat gemaakt en kan naar wens worden verschoven. Langs de bovenste balk kunt u naar de verschillende menu’s binnen Quadency navigeren, zoals ‘Handel’, ‘Bots’, ‘Dashboard’, ‘Portefeuille’, ‘Markt’ en ‘Nieuws’.

quadency-interface

Zodra je verbinding hebt gemaakt met een beurs en de API-code in Quadency hebt geïntegreerd, klik je op ‘Handel’ bent u klaar om te beginnen met real-time streaming van marktgegevens, rechtstreeks vanaf de aangesloten beurzen. In het linkervenster wordt het rekeningsaldo van de geselecteerde beurs weergegeven. Om cryptocurrency te kopen of verkopen, is er een eenvoudig orderinvoerformulier dat een geschatte conversie geeft en de verbonden beurzenvergoeding vermeldt om de transactie uit te voeren. Er zijn geen extra Quadency-vergoeding.

Dit platform heeft een uitgebreide set handelshulpmiddelen die u kunt gebruiken, zoals geavanceerde handelsgrafieken en orderbeheer dat zeer gemakkelijk te gebruiken is. Net als de meeste professionele cryptocurrency-handelsbeurzen, kunnen gebruikers een transactie uitvoeren met ‘Marktorder’, ‘Limietorder’ en ‘Stop order’.

De geavanceerde orderuitvoeringstypes zijn perfect voor traders die op zoek zijn naar een uitwisselings- en handelsinterface op één platform om eenvoudiger risicobeheer en snellere orderuitvoering mogelijk te maken. De handelsinterface bevat functies zoals alles annuleren, klikken om in te vullen vanuit de grafiek en handelsvisualisaties. De grafieken worden mogelijk gemaakt door TradingView met meer dan 100 technische indicatoren en tekentools.

Quadency-dashboard

De ‘Dashboard’ menu is ongetwijfeld een van de beste eigenschappen van Quadency. Het centraliseert al uw cryptoportfolio over meerdere beurzen in één dashboard.

quadency dashboard

Vanaf een enkele pagina kunt u de algehele prestaties van uw totale bezit volgen, statistieken analyseren (bijv. Totaal aantal activa, beschikbaar saldo, totale transacties, meest verhandelde paar), cryptomunttoewijzingen in kaart brengen, saldi per rekening weergeven, recente transacties bekijken, openstaande bestellingen en de lijst gaat maar door.

Over het algemeen biedt het dashboard een op inzicht gebaseerde visualisatie om uw algehele cryptocurrency-portefeuille te beheren, wat zeer gunstig is voor beleggers en handelaren in cryptocurrency..

Quadency-portfolio

Als u uw wisselrekeningen aan Quadency heeft gekoppeld, worden uw saldi, transacties en bestellingen weergegeven (en altijd up-to-date). Klikken op het ‘Portefeuille’ pagina stelt u in staat om al uw crypto-activa (inclusief offline hardwareportefeuilles en verbonden exchanges) te volgen en hun prestaties in de loop van de tijd te volgen terwijl u handelt.

De visuele weergave van uw volledige cryptoportfolio in één scherm is zo’n krachtig hulpmiddel om transacties, risico’s en balansveranderingen goed te beheren.

quadency portfolio

Quadency geautomatiseerde bots

Quadency wordt geleverd met een krachtig hulpmiddel om automatiseer de handel in uw cryptoportefeuille op uw beurs met behulp van handelsbots die beschikbaar zijn op de meeste handelsbeurzen. U kunt een verscheidenheid aan geautomatiseerde handelsstrategieën of algoritmen uitvoeren op uw verbonden wisselaccounts. Er zijn maximaal 10 kant-en-klare strategieën beschikbaar om uit te kiezen, zoals:

 • Nethandelaar
 • Market Maker
 • Market Maker Plus
 • MACD
 • Bollinger-banden
 • RSI op meerdere niveaus

quadency bots

Hoe een geautomatiseerde cryptobot te gebruiken

De vooraf gebouwde cryptocurrency-handelsbots op Quadency kunnen worden gebruikt om te leren hoe u crypto kunt verhandelen en om een ​​cryptostrategie te testen. Het gratis plan bevat 5 bot-tests per dag, wat geschikt is voor beginners om te experimenteren met de verschillende geautomatiseerde cryptohandelstrategieën.

Ervaren handelaren kunnen het platform gebruiken om een ​​aangepaste handelsstrategie te back-testen om een ​​consistent winstgevend resultaat te garanderen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het verzamelen van historische gegevens en het aansluiten op uitwisselings-API’s. Met de back-testing-engine kunnen traders vooraf gebouwde technische analysestrategieën volledig aanpassen en simuleren.

Quadency prijzen

Het Quadency-prijsmodel omvat gratis en betaalde abonnementen die geschikt zijn voor handelaren met verschillende vaardigheidsniveaus. Beginners kunnen een gratis account bij Quadency registreren om vertrouwd te raken met de aangeboden platformfuncties voordat ze upgraden naar het Pro-account. Handelaren die meer dan $ 10.000 in volume per maand verhandelen, moeten upgraden naar het PRO-plan, dat $ 39 / maand kost, jaarlijks gefactureerd.

quadency prijzen

Quadency-beveiliging

Quadency bevat verschillende beveiligingsfuncties om de personeelsinformatie en fondsen van gebruikers te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. De lijst met veiligheidsmaatregelen op het platform omvat:

 • Two Factor Authentication (2FA) voor alle gebruikersaccounts
 • Alle gevoelige gebruikersinformatie is gecodeerd
 • Gebruikerswachtwoorden worden versleuteld opgeslagen
 • Exchange API-sleutels worden versleuteld opgeslagen
 • Beschermd met meerdere lagen 256-bits codering
 • Amazon Web Services om het potentieel te verkleinen DDoS
 • Tarieflimieten en ReCaptcha zijn aanwezig om brute-force en geautomatiseerde scripting-aanvallen te dwarsbomen
 • Adminpanels zijn niet openbaar en slechts enkele geautoriseerde mensen hebben er toegang toe

Veel Gestelde Vragen

Heeft Quadency een mobiele app?

Quadentie heeft geen mobiele handelsapp voor iOS- of Android-apparaten. De webversie van de site is volledig responsief en stelt u in staat om de meeste acties gemakkelijk uit te voeren vanaf mobiele apparaten en tablets.

Welke landen ondersteunt Quadency?

Quadency is geen beurs die directe liquiditeit of bewaring van gebruikersgelden en daar biedt ondersteund in alle landen wereldwijd. Het hoeft niet over dezelfde regelgevende hoepels te springen als een daadwerkelijke uitwisseling en is volledig in overeenstemming met de regelgevende autoriteiten van de VS in alle 50 staten.

Is Quadency veilig?

Quadency is een a veilig cryptocurrency-platform dat geen toegang heeft tot geld van klanten op de aangesloten beurzen om geld te storten of op te nemen.

Wat zijn de handelskosten?

Quadentie brengt geen transactiekosten of commissies in rekening Van elke soort. Als de door u geselecteerde wisselkoers kosten in rekening brengt voor het type uitgevoerde order, worden deze kosten rechtstreeks door de uitwisseling in uw wisselrekening toegepast.

Quadency-alternatieven

Garnalen logo

Garnaal

Shrimpy is een website voor portfoliobeheer waarmee cryptocurrency-handelaren hun volledige saldo op verschillende beurzen allemaal op één platform kunnen beheren en handmatig of automatisch de procentuele toewijzing van elk activum kunnen aanpassen.

Bezoek website wunderbit

Wunderbit Trading

Wunderbit Trading is een cryptocurrency-uitwisseling en sociaal handelsnetwerk waarmee u uzelf op het platform kunt verhandelen, de beste cryptohandelaren met een transparant trackrecord kunt kopiëren of een volledig geautomatiseerde cryptohandelbot kunt maken..

Bezoek website binance

Binance

Binance is de grootste cryptocurrency-uitwisseling naar handelsvolume en een van de snelste aanbieders van handelsdiensten voor het blockchain-ecosysteem. Het exchnage is het premium crypto-handelsplatform geworden.

Bezoek website

Gevolgtrekking

Om onze Quadency-beoordeling af te sluiten, naar onze mening is het platform een ​​van de beste cryptocurrency-services op de markt. Het is een legitieme handelsterminal die zich onderscheidt van traditionele cryptocurrency-uitwisselingen.

Door meerdere cryptocurrency-accounts te verbinden en te handelen vanaf één website, kunt u efficiënt transacties uitvoeren voor een hele portefeuille. Dit lost de pijn op van het beheren van meerdere uitwisselingsportefeuilles.

Bezoek Quadency

Simpel en krachtig is de beste manier om Quadency te omschrijven. De geavanceerde handelstools om uw crypto-investeringen te beheren en geautomatiseerde cryptocurrency trading-bots zullen alle soorten cryptohandelaren en -investeerders ten goede komen.

Risicobeheertools en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel reagerende grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek Quadency

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me