Het aanmaken van meerdere accounts met verschillende cryptocurrency-handelsplatforms kan een uitdaging zijn om altcoin te verhandelen. Een betere oplossing is om een ​​instant swap-service te gebruiken die kan worden geïntegreerd met tal van exchanges.

Een van de meest populaire niet-bewaarnemingsplatforms is StealthEX.

Bezoek StealthEx

Hoewel we ernaar streven u in deze StealthEX-recensie te voorzien van nauwkeurige en de nieuwste informatie, raden we u ten zeerste aan bezoek de website om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Gratis te gebruiken zonder een account te registreren
  • Geen KYC vereist
  • Partners met een hoge liquiditeit om de beste prijzen te verkrijgen
  • 300+ ondersteunde middelen
  • Niet-bewarende uitwisseling

  • Geen maximale limieten
  • Verwisselde cryptovaluta die rechtstreeks naar een hardwareportefeuille werd gestuurd
  • Geen extra handelskosten of kosten

algemeen


4/5 Bezoek StealthEX

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Alvorens in deze recensie te duiken, is het dat wel ten zeerste aanbevolen om een ​​hardware wallet te gebruiken, zoals de Ledger Nano X bij het wisselen van cryptocurrencies. Het eigendom van crypto blijft in het bezit en de controle van de belegger, niet de beurs. Lees onze gids over de beste crypto-portefeuilles voor meer informatie.

Wat is StealthEX?

StealthEX.io is een niet-bewarende instant swap-service dat werd opgericht in 2018 om individuen in staat te stellen de ene crypto anoniem naar de andere uit te wisselen. Het platform ondersteunt meer dan 300 ondersteunde munten en kan worden geïntegreerd met de beste cryptocurrency-handelsbeurzen ter wereld om de beste prijzen en tarieven te krijgen. StealthEX is ontworpen om geen limieten te hebben, wat betekent dat gebruikers elke hoeveelheid crypto kunnen ruilen via de beginnersvriendelijke gebruikersinterface.

stealthex website

StealthEX vergeleken

Beginnersvriendelijkheid en een breed scala aan ondersteunde munten zijn belangrijke kenmerken van StealthEX. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere topcryptoplatforms voor instant swap.

Kenmerken & Diensten

Makkelijk te gebruiken

StealthEX is speciaal ontworpen voor gebruikers om crypto te converteren met behulp van een eenvoudige en minimale webinterface om cryptocurrencies te wisselen. De uitwisseling van digitale activa kan binnen enkele minuten worden voltooid zonder verwarrende prijsgrafieken en ordertypes.

stealthex-functies

Niet-bewarend

StealthEX is een niet-bewaarplichtige beurs die het mogelijk maakt om direct cryptocurrencies te ruilen zonder persoonlijke gegevens te verstrekken. Er is geen vereiste om een ​​account aan te maken of KYC te voltooien. Omgewisseld fondsen worden rechtstreeks naar een hardwareportefeuille gestuurd en niet opgeslagen op de centrale.

Ondersteunde munten

StealthEX kan worden geïntegreerd met de grootste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld, zoals Binance, KuCoin en Okex om aan te bieden 300+ cryptocurrency-activa. Het platform kan voor elke beurs de beste prijzen en tarieven vinden.

Hoe StealthEX werkt

Wanneer een gebruiker in de vervolgkeuzelijst het te ruilen activum invoert en de te ontvangen munt invoert, maakt het platform verbinding en doorzoekt het zijn meerdere uitwisselingspartners. De algoritmen van StealthEX zullen de beste prijs en koersen voor het handelspaar vinden en de beste conversieratio weergeven voor de crypto-naar-crypto-handel. Zodra de bestelling is bevestigd, wordt de ruil uitgevoerd met de uitwisseling. Klanten hoeven hun activa niet over te dragen aan StealthEX.

De wisselsnelheid kan duurt tussen de 5 en 30 minuten afhankelijk van het cryptocurrency en blockchain-netwerkgebruik op het moment van de transactie. Eenmaal voltooid, worden de munten rechtstreeks naar het opgegeven hardware-portemonnee-adres verzonden.

Is StealthEX veilig?

Niet-bewarende instant-swapplatforms zoals StealthEX zijn een van de veiligste uitwisselingen om te gebruiken voor het omzetten van digitale activa zoals Bitcoin, Ethereum en XRP in andere munten. De uitwisseling verzamelt geen persoonlijke informatie of slaat geen activa op, dus die is er bijna nul risico op identiteitsfraude en diefstal van fondsen met StealthEX.

Ondersteunde uitwisselingen

StealthEX kan worden geïntegreerd met 6 cryptocurrency-handelsplatforms, waaronder Binance, Bitfinex, Bittrex, HitBTC, KuCoin en OKEX. Elke beurs op zijn eigen rechten is topleverancier van liquiditeit en momenteel gerangschikt in de top 15 van beurzen ter wereld voor verkeer, liquiditeit en handelsvolumes volgens Muntenmarktdop. StealthEX-gebruikers kunnen daarom de beste prijzen en tarieven krijgen om crypto-naar-crypto om te wisselen zonder dat ze bij elke beurs meerdere handelsaccounts hoeven aan te maken..

stealthex uitwisselingen

Gebruikersomgeving

Het ontwerp van een cryptocurrency-uitwisseling is een belangrijke overweging, omdat hier de meeste tijd van een handelaar zal worden besteed. Een voordeel van het gebruik van StealthEX in vergelijking met andere swapplatforms is de speciaal gebouwde gebruikersinterface ontworpen voor alle individuen. Het proces om cryptocurrencies om te wisselen is eenvoudig en kan in vier stappen worden voltooid.

Om te beginnen, begint het proces met het gebruik van het vervolgkeuzemenu en het selecteren van de munt om over te dragen en terug te ontvangen. Zodra het bedrag is ingevoerd, berekent StealthEX de conversieratio met behulp van zijn eigen algoritme en een voorbeeld van de koers.

stealthex

Stealthex biedt ook vaste tarieven om een ​​conversieprijs vast te leggen tijdens het transactieproces. Dit betekent dat de koers blijft zoals vermeld en wordt omgezet in de weergegeven prijs wanneer het geld naar de portemonnee wordt overgemaakt.

stealthex bestelling bevestigen

Wisselkosten

De kosten van een instant swap met StealthEX zijn de netwerktransactievergoeding naast eventuele vergoedingen die door de liquiditeitspartners in rekening worden gebracht. De totale vergoeding kan dus variëren tussen de geselecteerde munt. Als een gebruiker bijvoorbeeld Bitcoin naar Ethereum wil converteren en de transactie wordt uitgevoerd door Binance, bedragen de transactiekosten ongeveer 0,1%, afhankelijk van het verhandelde bedrag..

De uiteindelijke handelskosten worden weergegeven voordat de transactie is voltooid. Gebruikers moeten zich ervan bewust zijn dat StealthEX geen kortingen op loyaliteitsprogramma’s of handelskortingen doorvoert die normaal van toepassing zijn bij het gebruik van de daadwerkelijke cryptocurrency-uitwisseling.

Verwissel limieten

StealthEX heeft een minimum swapbedrag om ervoor te zorgen dat de transactie wordt verwerkt op het blockchain-netwerk, inclusief mijnwerkersvergoedingen. Het minimumbedrag varieert voor elke munt en wordt weergegeven op de interface. Er is geen maximum limiet om crypto direct om te wisselen naar crypto.

Veel Gestelde Vragen

Is StealthEX Legit?

StealthEX is een niet-bewaarplichtige cryptocurrency-service die biedt een legitiem platform voor investeerders om direct digitale activa om te zetten in andere munten. De uitwisseling loopt niet dezelfde risico’s als gecentraliseerde uitwisselingen, zoals identiteitsfraude en diefstal van geld van hackers.

Heb ik een hardware-portemonnee nodig om StealthEX te gebruiken?

Klanten moeten een wallet-adres opgeven om cryptocurrencies te verzenden en te ontvangen met StealthEX. Het platform verwerkt of bewaart geen cryptocurrency-activa. De beste methode is om een ​​betrouwbare hardware wallet te gebruiken om de swap uit te voeren.

Gevolgtrekking

Om onze StealthEX-beoordeling af te sluiten, biedt de uitwisseling een onmiddellijke, veilige en beveiligde service voor altcoin-investeerders en -handelaren. De mogelijkheid om snel munten te wisselen zonder accounts op meerdere crypto-handelsplatforms te hoeven aanmaken om een ​​bepaalde munt te converteren, is een groot voordeel.

Bezoek StealthEX

Lage handelskosten zijn erg belangrijk voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen bieden – naast de bovenstaande beurs – lage transactiekosten voor koop- en verkooptransacties:

Bezoek StealthEX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me