StormGain brengt een frisse, opwindende en nieuwe handelservaring. De beurs heeft het beste van de investerings- en cryptocurrency-markten gebruikt om een ​​innovatief platform te bieden voor het verhandelen van crypto-futurescontracten.

Handelaren kunnen profiteren van de volatiele cryptomarkten met de meest populaire cryptoparen en met een hoge hefboomwerking tot 200x. U kunt zelfs crypto kopen met een creditcard.

Bezoek StormGain

Hoewel we ernaar streven u in deze StormGain-recensie te voorzien van nauwkeurige en de nieuwste informatie, raden we u ten zeerste aan om hun site te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Snel aanmelden en registreren
 • Tot 200 keer hefboomwerking
 • Concurrerende handelskosten
 • Koop crypto met een creditcard of betaalpas
 • Ondersteunt cryptocurrency-mijnbouw
 • 4.4 star rating gebaseerd op 557 beoordelingen
 • Demo-account om te oefenen met handelen

algemeen

4.1 / 5 Bezoek StormGain


Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Voordat u in cryptocurrency gaat handelen, raden we u aan een Bitcoin-hardware wallet te gebruiken, zoals de Ledger Nano X. Als u geen wallet heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency hardware wallets.

stormgain site

Wat is StormGain?

StormGain is een van de meest populaire crypto-uitwisselingen in het VK beschikbaar in meer dan 100 landen wereldwijd met meer dan 120.000 klanten. Het platform biedt tot 200x hefboomwerking in digitale valuta’s. Het cryptocurrency-handels- en investeringsplatform biedt geavanceerde grafiek- en handelshulpmiddelen.

krijgen 15% gratis bonus op eerste storting met stormgain.

Ontvang 15% bonus

StormGain staat bekend om het aanbieden van contracten afwikkeling in de stablecoin Tether (USDT). De USDT-schikking voor contracten is geschikt voor individuen die er de voorkeur aan geven hun portefeuilleblootstelling te verminderen en het wisselkoersrisico te beperken dat typisch is voor cryptocurrencies met een hoge volatiliteit, zoals Bitcoin en Ethereum..

StormGain vergeleken

Geavanceerde functies, intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op StormGain. Deze vergelijkingstabel bevat alternatieve cryptohandelbeurzen zoals StormGain die functies van wereldklasse bieden.

StormGain-functies

Met zijn moderne interface, veilige portemonnee, tweefactorauthenticatie, handelssignalen en uitstekende gebruikerservaring is StormGain een serieus cryptohandelplatform. Hier zijn andere opvallende kenmerken.

Snelle verificatie (geen KYC)

StormGain-gebruikers kunnen beginnen met handelen op het platform met basisinformatie zoals een naam, e-mailadres en mobiel telefoonnummer. Er is geen vereiste om ID-verificatie te voltooien of KYC (Know Your Customers) en dien personeelsdocumentatie in. Dit zal aantrekkelijk zijn voor sommige handelaren die liever anoniem blijven.

Geavanceerde grafieken

StormGain biedt een indrukwekkende gebruikersinterface met een kracht en eenvoudig cryptocurrency-handelsplatform voor handelaars om de prijsgrafieken te analyseren. Het kaartsysteem zit boordevol geavanceerde tools voor cryptohandel, indicatoren en een modus op volledig scherm. StormGain’s elegante en responsieve gebruikersinterface is ontworpen met eenvoud die gemakkelijk te gebruiken is voor beginners en gevorderde handelaren.

stormgain handelsvenster

Hoge hefboomwerking & USDT-schikking

StormGain is een van de weinige handelsplatforms ter wereld die gebruik heeft gemaakt van cryptohandel tot 200x vermenigvuldiger. Hoewel handel met een hefboomwerking met marge buitengewoon riskant kan zijn, kunnen professionele handelaren hun potentiële winst op hun posities maximaliseren. We moeten waarschuwen dat handelen met hoge marge niet geschikt is voor beginners.

Stormgain-functies

Een ander opmerkelijk kenmerk is de afwikkeling in de stabiele muntketting (USDT) die is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar (USD). Hierdoor kunnen gebruikers de volatiele digitale valutamarkt verhandelen zonder hun kapitaal te veel bloot te stellen en hun portefeuille af te dekken tegen plotselinge prijsbewegingen.

Koop crypto met creditcard

StormGain stelt zijn gebruikers op het platform in staat om crypto te kopen met een creditcard om een ​​account te financieren, zonder geld van een crypto-exchange te hoeven overboeken. StormGain ondersteunt VISA- en Mastercard-creditcards. Er is een vlak 5% vergoeding toegepast op alle creditcardaankopen of $ 10 USD (welke hoger is), wat redelijk is in vergelijking met andere handelsplatforms zoals Coinbase.

Oefen met het gebruik van een demo-account

Er zijn honderden cryptocurrency-uitwisselingen, maar niet allemaal hebben ze een demo-account om te oefenen met handelen met virtuele fondsen. De demo-modus van StormGain maakt gebruik van echte cryptogegevens om gebruikers in staat te stellen handelsrisicokosten te simuleren en vertrouwd te raken met het platform voordat ze een echt account financieren.

Is StormGain Legit?

StormGain lijkt een legitieme cryptocurrency-handelsbeurs te zijn op basis van ons onderzoek. De beurs is lid van de Blockchain-vereniging binnen de Financiële Commissie. StormGain, opgericht in 2019, is een Officiële mouwpartner van de populaire Britse voetbalclub Newcastle United.

StormGain-registratie & Verificatie

Om een ​​account bij StormGain te openen, is het proces eenvoudig en duurt het maar een paar minuten. Handelaren moeten een geldig e-mailadres opgeven om te kunnen handelen in digitale valuta. Er is geen vereiste om ID-documentatie te verstrekken om crypto met marge te verhandelen of altcoins te kopen met Bitcoin.

Handelen met StormGain

In tegenstelling tot traditionele cryptocurrency-uitwisselingen die zullen communiceren met TradingView voor hun grafieken, biedt StormGain een unieke en op maat gemaakte handelservaring. De gebruikersinterface wordt geleverd met alle verwachte handelsfuncties en -functies in een minimaal en elegant arrangement. Gebruikers kunnen snel crypto-handelsparen, live prijsgrafieken, portefeuillesaldi en open posities vanuit één enkel venster bekijken.

stormgain gebruikersinterface

De muntselectiebalk aan de bovenkant is erg handig, vooral de beste winnaars en verliezers. Extreme bewegingen op de markten kunnen handelsmogelijkheden bieden, dus deze functie zal bepaalde gebruikers aanspreken. Anders kunt u uw favoriete munten toevoegen of de populaire lijst gebruiken.

Serieuze cryptohandelaren kijken misschien naar de interface en vragen zich af of dat zo is? Absoluut niet.

stormgain handel

Klik op de modus ‘Volledig scherm’ om het volledige grafiekvenster te openen waar u indicatoren kunt toevoegen, trendlijnen en patronen kunt tekenen door met de rechtermuisknop op de grafiek te klikken. Na een tijdje de grafieken te hebben gebruikt, is het soepel, intuïtief en responsief. Alle technische tekentools op de grafiek blijven behouden als u de modus Volledig scherm verlaat en overschakelt naar andere cryptocurrency-paren die nuttig zijn.

stormgain open handel

Om een ​​koop- of verkooptransactie te doen, klikt u eenvoudig op de groene ‘Open Trade’-knop die een ordervenster opent. U zult aan de onderstaande schermafbeelding zien dat de grafiek wordt weergegeven naast het bestelvak met technische analyse. Met deze functie kunnen gebruikers bekijk de grafieken terwijl u de order invoert wat handig is om technische analyse en sleutelniveaus enz. te zien.

Gebruikers kunnen de tijdframes in het bestelvenster wijzigen om ervoor te zorgen dat uw analyse voldoet aan bepaalde criteria op de hogere (of lagere) tijdframes. Hier kunt u de volgende bestelgegevens selecteren:

 • Ordertype (markt of limiet)
 • Grootte van de positie
 • Margebedrag (tot 200x)
 • Neem winst en stop verliesniveaus

Het commissietarief wordt ook weergegeven ter informatie, wat handig is.

Wissel Crypto direct om

Met StormGain kunnen gebruikers onmiddellijk een crypto naar een andere ruilen. In plaats van instant-swap-platforms zoals Changelly, ChangeNOW, SimpleSwap en SwapSpace te gebruiken, kunnen gebruikers crypto-swaps binnen StormGain uitvoeren met behulp van de instant-uitwisseling. De wisselkoerscommissie wordt onderaan weergegeven, die we zullen beoordelen onder het gedeelte vergoedingen.

Stormgain wisselt crypto uit

Koop Crypto met een creditcard

StormGain biedt de mogelijkheid om crypto te kopen met een creditcard (VISA of Mastercard) via een partnerschap met Simplex. EEN vlak 5% vergoeding is van toepassing op alle creditcardaankopen of $ 10 USD (wat hoger is). Volg deze stappen om crypto met een creditcard te kopen met StormGain:

Advertentie

BYBIT

verdien beloningen tot $ 600 met bitcoin-stortingen

BEOORDELING

4.7 / 5

Claim $ 600

StormGain-portemonnee

Het platform bevat een eigen portemonnee met meerdere valuta’s waarmee gebruikers hun crypto-activa kunnen opslaan tijdens margehandel, of activa op de beurs kunnen ruilen of gekochte crypto kunnen opslaan. De ingebouwde crypto-portemonnee kan maximaal 6 van de populaire crypto-activa beveiligen, zoals:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • XRP
 • Bitcoin Cash
 • Koppel USDT

stormgain portemonnee

De portemonnee van StormGain wordt beschermd door verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals codering en 2-factorenauthenticatie om uw geld veilig te houden. De portemonnee-app is beschikbaar voor gebruik op zowel iOS- als Andriod-apparaten. Om de gratis StormGain-portemonnee te downloaden van bezoek hun website en voltooi een kort registratieproces.

Belangrijker daar geen vermelding op de website of het geld is opgeslagen in cold wallets. Offline opslag voor klantgelden is de standaard geworden op cryptocurrency-uitwisselingen en moet worden geboden om het hoogste niveau van beveiliging op het platform te bieden.

Verdien rente met StormGain Wallet

StormGain heeft een nieuwe functie geïntroduceerd om zijn handelaren aan te moedigen hun geld in de beursportefeuille te kopen en vast te houden om rente te verdienen over hun digitale valuta. Het platform biedt tot 12% APR-rente op fondsen die in een StormGain-portemonnee worden gestort. Handelaren kunnen hun portefeuille op lange termijn omzetten in een gezonde winst door de activa op te slaan in een StormGain-portemonnee zonder te handelen.

Om de volledige 12% rente op activa te behalen, moeten handelaren de hogere loyaliteitsstatusniveaus ontgrendelen. Met StormGain kan de verdiende rente na 30 dagen worden opgenomen als USDT.

StormGain-kosten, marge & Grenzen

De meeste handelaren zullen weten dat handelskosten een belangrijke overweging zijn bij het gebruik van een cryptocurrency-handelsbeurs. Vooral voor actieve daghandelaren die meerdere transacties per dag kunnen uitvoeren met een hoge hefboomwerking. StormGain-kosten zijn als volgt of u kunt hun website bezoeken om ze volledig te bekijken.

Handelskosten

Om crypto te kopen en verkopen met behulp van het StormGain-margehandelsplatform, zijn de volgende kosten van toepassing. In vergelijking met andere beurzen zijn de vergoedingen redelijk en concurrerend op de markt.

Wisselkosten

Om direct een crypto om te wisselen naar een andere cryptovaluta met StormGain rekent u een commissie aan, afhankelijk van het verhandelde activum. Bijvoorbeeld de Wisselkoers op het BTC / USDT-paar is 0,095% per transactie die wordt vergeleken met Binance die 0,1% op transacties in rekening brengt.

Storting & Intrekking

Er zijn geen stortingskosten om crypto over te dragen naar het StormGain-platform. Er is een 0,1% opnamekosten zijn van toepassing bij het verzenden van cryptovaluta naar een ander platform of een hardware wallet. Afhankelijk van het crypto-activum zijn minimum- en maximumlimieten van toepassing en raadt u aan om de website te raadplegen. De opnamekosten zijn ongebruikelijk, aangezien de meeste beurzen alleen de standaardvergoeding voor blockchain-netwerkmijnbouw in rekening brengen.

Klantenservice

Een belangrijke factor bij het beslissen om een ​​bepaalde cryptocurrency-uitwisseling te gebruiken, is klantenservice. We hebben wel gemerkt dat StormGain een 24/7 live chatbot heeft om vragen te stellen. We gebruikten de livechat en kregen binnen 5 minuten een reactie van een operator, wat best goed was.

StormGain heeft ook een ‘Knowledge Base’ met handige handleidingen en probleemoplossing voor veelgestelde vragen. De secties zijn onderverdeeld in categorieën, zodat u kunt bladeren en andere onderwerpen kunt bekijken die mogelijk interessant zijn. Omdat StormGain een relatief nieuwe crypto-handelsbeurs is, is de helpsectie niet zo grondig als andere beurzen, maar we verwachten dat dit in de toekomst zal worden ingevuld naarmate het gebruikersbestand groeit.

Beoordelingen & Feedback

StormGain-platform heeft ontving 4,5 sterren van de 5 op de gerespecteerde beoordelingswebsite Trustpilot. De commentaren en feedbackscores worden gemengd met nogal wat negatieve commentaren. Zoals bij alle beurzen, moeten nieuwe handelaren hun eigen due diligence en risicobeheerpraktijken toepassen en op de hoogte blijven van beurzen zoals deze..

Veel Gestelde Vragen

Is StormGain veilig?

StormGain biedt verschillende aanbevelingen die gebruikers kunnen toepassen om hun crypto-activa veilig te houden op de beurs. De maatregelen omvatten het gebruik van een sterk wachtwoord, het activeren van tweefactorauthenticatie en het aanmaken van een apart e-mailaccount.

We hebben gemerkt dat er beperkte informatie is over de exacte beveiligingsmaatregelen die StormGain heeft geïmplementeerd om de website en gebruikersportefeuilles te beschermen. We zouden dit graag toegevoegd zien voor de duidelijkheid en om de gebruikers transparant te maken.

Kun je handel demonstreren met StormGain?

StormGain heeft een demo-accountfunctie waarmee handelaren cryptohandel kunnen oefenen zonder een storting te doen. Nieuwe gebruikers kunnen de StormGrain-gebruikersinterface testen om vertrouwd te raken voordat ze geld storten voordat ze beginnen met handelen met hefboomwerking.

Heeft StormGain een verwijzingsprogramma?

StormGain heeft een verwijzingsprogramma dat fungeert als een loyaliteitsprogramma om bestaande gebruikers te belonen voor het binnenhalen van nieuwe klanten met behulp van hun unieke verwijzingslink. De de verwijzingsbonus is 15% van de handelskosten van de doorverwezen gebruikers. Er is geen limiet aan het aantal verwijzingen of het vervallen.

Is er een mobiele app?

StormGain-platform biedt een handelsapp die kan worden gedownload voor iOS- en Android-apparaten. Met de StormGain-app kunnen gebruikers hun handelsaccount verbinden via een API om transacties uit te voeren, bestellingen te plaatsen en actieve posities te controleren vanaf een mobiel apparaat.

Gevolgtrekking

Om onze StormGain-recensie af te sluiten, is het platform gemakkelijk te gebruiken en boordevol uitstekende functies voor handelaren die willen handelen met een hoge hefboomwerking. De geavanceerde gebruikersinterface en handelsgrafieken is een van de beste die we hebben gezien en voelt gewoon goed.

De kosten voor het verhandelen of ruilen van crypto rechtstreeks op de beurs zijn zeer redelijk in vergelijking met andere populaire cryptomargeplatforms. Er is echter bezorgdheid over feedback op andere forums die moeten worden aangepakt en onduidelijkheid over beveiligingsmaatregelen zoals cold wallet-opslag.

Bezoek StormGain

Dus, wat is ons uiteindelijke oordeel??

Het is te vroeg om te vragen of het onze lijst met beste cryptocurrency-handelsplatforms maakt. We zullen een paar maanden wachten en de uitwisseling blijven volgen voor verdere updates en nieuws.

Hoewel, als u op zoek bent naar een nieuwe crypto-handelsbeurs, u een account bij StormGain moet aanmaken om de functies van wereldklasse te testen (of zelfs het demo-account te gebruiken).

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze zorgvuldig geselecteerde artikelen:

 • Shrimpy Review: uw cryptoportfolio automatisch opnieuw in evenwicht brengen
 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • Plus500 Review: handelen in CFD’s, functies & Vergoedingen (2021)
 • Bitit Exchange: lees deze recensie voordat u zich aanmeldt
 • eToro Review: Copy-Trade succesvolle cryptohandelaren

Risicobeheertools en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel-responsieve grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek StormGain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me