SwapSpace Review: is het veilig en legaal?

SwapSpace is een cryptocurrency exchange-aggregator waarmee handelaren en investeerders dit kunnen zoek de beste tarieven op de cryptomarkt om direct munten te wisselen. Hun instant crypto-naar-crypto-service is een gemakkelijke, beginnersvriendelijke en veilige manier om verschillende digitale activa uit te wisselen zonder een account aan te maken en limieten in te wisselen..

SwapSpace-uitwisseling ondersteunt meer dan 300 crypto-activa en werkt samen met betrouwbare en gevestigde wereldwijde beurzen om zijn klanten de beste tariefopties te bieden.

Bezoek SwapSpace

Hoewel we ernaar streven u in deze SwapSpace-recensie altijd nauwkeurige informatie te verstrekken, raden we u aan bezoek de website om op de hoogte te blijven van wijzigingen die daarna kunnen optreden.

Ook is een Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X vereist om cryptocurrency te ontvangen met behulp van dit platform. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over welke cryptohardwareportefeuilles u kunt kopen.

swapspace-site

Wat is SwapSpace?

SwapSpace fungeert als een informatie-tussenpersoon en aggregator van verschillende virtuele valuta-uitwisselingen waarmee klanten dat kunnen Wissel direct meer dan 300 cryptocurrencies om met zowel vaste als variabele koersen. Het SwapSpace-platform werkt samen met wereldwijde instant crypto-uitwisselingen zoals Changelly, ChangeNOW en SimpleSwap om beleggers over de hele wereld de beste cryptoprijzen te bieden.

SwapSpace vergeleken

Beginnersvriendelijk en gebruiksgemak zijn belangrijke kenmerken van SwapSpace. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere populaire crypto-uitwisselingen waarmee gebruikers crypto direct kunnen ruilen met behulp van een eenvoudig te gebruiken website.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

  • 5 beste platforms om interesse te verdienen op Crypto
  • 10 Beste Bitcoin & Cryptocurrency-uitwisselingen in Australië
  • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Sociale handel
  • Stealthex-recensie: Crypto, Instant Swaps & Vergoedingen
  • 8 Beste crypto-uitwisselingen zonder kosten (commissievrije handel)

Hoe werkt SwapSpace?

SwapSpace werkt samen met enkele van de meest populaire instant cryptocurrency-platforms verzamel de beste crypto-tarieven van diensten zoals StealthEX, Changelly, ChangeNOW, SimpleSwap, ChangeHERO en GodEX. Het is niet nodig om u aan te melden voor meerdere cryptocurrency-handelsbeurzen om de beste prijs te vinden. SwapSpace doet het harde werk door te zoeken naar het best beschikbare tarief.

De aangeboden prijzen zijn vergrendeld totdat de gebruiker de transactie voltooit en wordt bevestigd op de blockchain. Dit betekent dat SwapSpace-gebruikers dat kunnen converteer snel en anoniem cryptocurrency of tokens in een paar minuten tegen de beste prijs.

hoe swapspace werkt


Is SwapSpace veilig?

SwapSpace is een veilige plek om cryptocurrencies en tokens direct te converteren. Het geld van gebruikers wordt NIET op de site opgeslagen dat anders zou kunnen worden gehackt of gecompromitteerd. SwapSpace vereist ook geen toegang tot uw privésleutels of gebruikersinformatie. De ruilservice stuurt munten naar de hardware-portemonnee van uw personeel zodra de transactie is voltooid, zodat u ze veilig kunt bewaren.

SwapSpace-kosten

SwapSpace verzamelt crypto-koersen op één plek op het scherm en laat klanten vergelijken en de beste koers op de markt kiezen. Er zijn geen extra kosten ten opzichte van de tarieven van de partners.

Hoe crypto te wisselen met SwapSpace

Volg deze eenvoudige stappen om direct cryptocurrency te wisselen met SwapSpace:

swapspace cryptocurrency

Selecteer de cryptocurrency & Te ruilen bedrag

Gebruik de widget op de SwapSpace.co-website en selecteer de cryptocurrency die u wilt verkopen met behulp van het vervolgkeuzemenu. Er zijn meer dan 300 cryptocurrencies om uit te kiezen, zoals Bitcoin, Ethereum, Cardano, Basic Attention Token, LINK en Tezos. Nadat u het verkoopbedrag heeft ingevoerd, kiest u de cryptocurrency die u wilt kopen.

Kies het beste tarief

SwapSpace toont de lijst met beschikbare tariefopties uit de lijst met partners. Het beste tarief wordt bovenaan weergegeven. Kies het beste tarief bij de uitwisselingspartners. Bij sommige uitwisselingen moet u de AML / KYC-procedure doorstaan.

Kies het meest winstgevende tarief en klik op de knop ‘Exchange’.

swapspace-tarieven

Voer transactiegegevens in

De volgende stap is het invoeren van het adres van de ontvanger. Zorg ervoor dat uw cryptocurrency-hardwareportefeuille de munt kan ondersteunen voordat u de transactie voltooit. Als u bijvoorbeeld Bitcoin naar Ethereum wilt ruilen, moet u uw Ethereum-adres invoeren zoals hieronder weergegeven. Geen Bitcoin-adres of een andere crypto. Anders kunt u mogelijk uw munten verliezen.

Als u tevreden bent met de bestelling, accepteert u de T&Cs en klik op ‘Volgende’.

swapspace portemonnee

Overboekingskosten

De laatste stap is om geld over te maken van de cryptocurrency die u wilt ruilen. Zodra de bestelling is voltooid, wordt de cryptocurrency naar het opgegeven adres verzonden. De verwerkingstijd kan tot 1 uur duren en is afhankelijk van de werksnelheid van de partners van SwapSpace en de totale belasting van blockchain-netwerken.

De De gemiddelde swaptijd voor de meest populaire cryptocurrencies is ongeveer 15-20 minuten.

swapspace aanbetaling

Veel Gestelde Vragen

Is SwapSpace Legit?

SwapSpace is een legitieme cryptoservice die sinds 2019 actief is en platform met vertrouwde namen in de cryptocurrency-omgeving zoals ChangeNOW en Changelly. Gebruikers kunnen direct anoniem handelen in cryptovaluta, aangezien er geen vereiste is om een ​​account aan te maken of identiteitsdocumentatie in te dienen bij SwapSpace.

Welke cryptocurrencies ondersteunt SwapSpace?

SwapSpace ondersteunt meer dan 300 cryptocurrencies inclusief de belangrijkste digitale valuta’s zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero en nog veel meer. SwapSpace voegt voortdurend ondersteuning toe voor nieuwe uitwisselingspartners, waardoor er meer munten aan de service worden toegevoegd. Voor een volledige lijst van door SwapSpace ondersteunde munten, bezoek hun website.

Moet u de accountverificatie voltooien??

SwapSpace-gebruikers hoeven geen account aan te maken om de service te gebruiken. Sommige van de SwapSpace-uitwisselingspartners eisen dat hun gebruikers hun identiteit bewijzen en een Know-Your-Customer (KYC) -proces doorlopen. Als u een swaprente bij een van deze providers selecteert, moet u identiteitsdocumentatie indienen voordat u de transactie voltooit.

Is er een minimumbedrag om te ruilen??

SwapSpace beperkt het in te wisselen bedrag niet. Gebruikers moeten rekening houden met de netwerkkosten om ervoor te zorgen dat het bedrag de transactiekosten van de blockchain dekt.

Kunnen Amerikaanse ingezetenen SwapSpace gebruiken??

SwapSpace staat Amerikaanse klanten niet toe om gebruik te maken van of toegang te krijgen tot hun service vanwege strikte regelgeving. De lijst met verboden landen omvat Bangladesh, Bolivia, Cuba, de Krim, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië, de Verenigde Staten van Amerika (inclusief alle Amerikaanse territoria zoals Puerto Rico, Amerikaans Samoa, Guam, Northern Mariana Island en de Amerikaanse Maagdeneilanden (St. . Croix, St. John en St. Thomas))

Gevolgtrekking

Om onze SwapSpace-beoordeling af te sluiten, maakt het gebruiksgemak en de eenvoudig te gebruiken interface de instant crypto-swapservice een geweldige plek om digitale valuta uit te wisselen. Via zijn partnerprogramma met gerenommeerde fiat-to-crypto-uitwisselingen, kan SwapSpace zijn gebruikers de beste tariefopties bieden.

Bezoek SwapSpace

Als het gaat om veiligheid en beveiliging, verzamelt SwapSpace geen informatie van gebruikers en slaat het geen geld op de beurs op. Er worden ook geen extra kosten in rekening gebracht om cryptocurrencies te wisselen. Over het algemeen is SwapSpace een innovatieve service om cryptocurrencies onmiddellijk om te zetten.

Het is belangrijk om een ​​wereldwijde en betrouwbare crypto-uitwisseling te gebruiken om Bitcoin en cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen. Er zijn verschillende uitwisselingen die zijn gehackt of waarvan het geld van klanten is gestolen. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – zijn bekend en vertrouwd om een ​​veilige manier te bieden voor beginners en professionele cryptohandelaren om fiat-valuta te storten en digitale activa te kopen.

Bezoek SwapSpace

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map