Tokenize Review: Exchange-functies, vergoedingen en meer

Het kiezen van een fiat voor crypto-uitwisseling kan een uitdagende taak zijn. Er zijn verschillende overwegingen, zoals beschikbare functies, ondersteunde fiat-valuta’s en stortingsmethoden, handelsparen, vergoedingen, beveiliging en klantenondersteuning.

Een opwindend digitaal activaplatform in Singapore dat een gevarieerde selectie van cryptocurrencies biedt om te kopen, verhandelen en verkopen is Tokenize Exchange.

Bezoek Tokenize Exchange

Hoewel we ernaar streven u in deze Tokenize-beoordeling nauwkeurige en de nieuwste informatie te verstrekken, raden we u ten zeerste aan bezoek de website om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Snel en gemakkelijk een account aanmaken
  • 20 cryptocurrency-activa om te kopen / verkopen
  • Concurrerende handelskosten vanaf 0,1% per order
  • Stort SGD met Xfers en bankoverschrijving
  • Mogelijkheid om rente te verdienen op crypto
  • Verzekering tot 100 miljoen dollar
  • Token-statistieken en gedetailleerde analyse

algemeen

3,9 / 5 Bezoek Tokenize Exchange

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Voordat u in deze recensie duikt, wordt het ten zeerste aanbevolen om een ​​hardwareportefeuille te gebruiken, zoals de Ledger Nano X bij het kopen van cryptocurrencies. Het eigendom van crypto blijft in het bezit en de controle van de belegger, niet de beurs. Lees onze gids over de meest populaire crypto-wallets voor meer informatie.

Wat is Tokenize Exchange?

Tokenize Exchange is een cryptocurrency-platform gevestigd in Singapore dat begin 2018 werd gelanceerd. De exchange biedt een gemakkelijk te gebruiken en eenvoudige gebruikersinterface voor individuen om digitale activa zoals Bitcoin en Ethereum te kopen met Singaporese Dollars (SGD) met behulp van Xfers. Sinds de oprichting is Tokenize Exchange snel meegegroeid met meer dan 100.000 klanten die hun producten en diensten gebruiken.

Tokenize Exchange vergeleken

Geavanceerde beveiligingsmaatregelen, een intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op Tokenize Exchange. Deze vergelijkingstabel bevat alternatieve cryptohandelplatforms zoals Tokenize Exchange.


Belangrijkste kenmerken & Diensten

Beschikbare cryptocurrency

Tokenize Exchange biedt haar klanten de mogelijkheid om te investeren in 20 van de meest populaire en liquide digitale activa en handelsparen. Elke munt kan via de beurs worden verhandeld tegen SGD, USD, BTC en ETH.

tokenize wisselmunten

Concurrerende prijzen

Lage handelskosten zijn een belangrijke overweging bij het gebruik van een beurs om crypto te kopen. Tokenize Exchange biedt vergoedingen op basis van niveaus met vergoedingen zo laag als 0,1% voor Premium-leden, die zeer concurrerend is voor cryptocurrency-uitwisselingen in Singapore.

Verzekeringsbescherming

Fondsen die binnen de hot wallets van Tokenize Exchange worden gehouden, zijn verzekerd tot $ 100 miljoen door wereldberoemde bewaarder BitGo. Hoewel het ook wordt aanbevolen om cryptocurrencies over te dragen naar een hardwareportemonnee, biedt het verzekeringsprogramma enige gemoedsrust voor klanten die het platform gebruiken.

Token Store

Tokenize-uitwisseling biedt uitgebreide handleidingen en informatie om nieuwe investeerders in de cryptocurrency-ruimte te begeleiden. Gebruikers op het platform hebben toegang tot ‘Token Store’ die voorziet in diepgaande analyse en statistieken op elke ondersteunde munt. Er is ook een samenvatting van het marktsentiment dat nuttig kan zijn voor beleggers.

tokenize uitwisselingssignalen

Verdien maandelijkse rente

Net als bij populaire uitleenplatforms zoals BlockFi en Nexo, kunnen gebruikers die cryptocurrency-activa opslaan in een Tokenize-portemonnee rentebetalingen verdienen van 4% tot 12% APY op een selectie van 18 digitale valuta’s.

tokenize wisselkoersinteresse

Is Tokenize Exchange veilig?

De veiligheid en beveiliging van fondsen op een exchange is belangrijk bij het selecteren van een cryptocurrency exchange. Bij beoordeling van de Tokenize Exchange-beveiligingspagina heeft het platform strikte KYC-procedures geïmplementeerd volgens de lokale voorschriften.

Er is geen informatie verstrekt volgens industriestandaard beveiligingsmaatregelen zoals offline cold-wallet-opslag, whitelisting van adressen en opnames met meerdere handtekeningen worden geïmplementeerd. In termen van accountbeveiliging kunnen gebruikers Two Factor Authentication activeren om het risico van ongeautoriseerde toegang te minimaliseren.

Welke landen worden ondersteund?

Tokenize Exchange is een wereldwijd handelsplatform voor cryptocurrency voor gebruikers om digitale valuta naar andere activa te ruilen. Hun fiat-naar-crypto-uitwisseling is alleen beschikbaar voor inwoners van Singapore die SGD gebruiken. Gebruikers uit andere ondersteunde regio’s en rechtsgebieden kunnen cryptocurrencies naar de beurs overdragen om met andere crypto’s te handelen.

Een account aanmaken

Om een ​​account aan te maken bij Tokenize Exchange, moeten gebruikers dat zijn minimaal 18 jaar oud. Het proces om een ​​account te registreren is ongecompliceerd en duurt enkele minuten. Er zijn geen kosten verbonden aan het aanmaken of onderhouden van een Tokenize Exchange-account of portemonnee. Een geldig e-mailadres is vereist om het registratieproces te starten.

ID-verificatie

Alvorens te handelen op Tokenize Exchange, gebruikers moet een identiteitsverificatieproces voltooien. Deze vereiste is om te voldoen aan de Know-Your-Customer (KYC), Anti-Money Laundering and Countering Terrorism Financing (AML / CTF) -regels die zijn opgesteld door de Monetary Authority of Singapore (MAS). Bezoek de website voor meer informatie over KYC-verificatie.

Stortingsmethoden

Tokenize Exchange-basisaccount (gratis) bevat drie opties voor inwoners van Singapore om geld te storten en Bitcoin, Ethereum en andere digitale valuta te kopen. De ondersteunde gestorte methoden op Tokenize Exchange omvatten storten door overboeken, wisselen van XSGD-portemonnee en storten via bank.

tokenize exchange aanbetaling

Voor informatie over het koppelen van een Xfers-account om crypto te kopen, lees dit artikel. Klanten die niet bij Xfers zijn geregistreerd, kunnen ervoor kiezen om geld te storten via een bankstorting. Dit omvat het invullen van een aanvraagformulier voor bankoverschrijvingen en het invullen van informatie zoals de SWIFT-code, de banknaam en het rekeningnummer. De aanbetaling is verwerkt binnen enkele minuten na ontvangst van een ingevuld overschrijvingsformulier.

Premium- en Platinum-leden kunnen borg fiat in SGD om een ​​Tokenize Exchange-portemonnee te financieren. De betaalmethoden zijn hetzelfde als de Basic-account. Zodra het account is gefinancierd met fiat, kunnen gebruikers doorgaan naar het tabblad ‘Markt’ om koop- / verkooporders te plaatsen.

Cryptocurrency kopen

Tokenize Exchange staat toe Inwoners van Singapore om cryptocurrency te verkrijgen met Singaporese dollars (SGD). Er zijn 20 verschillende cryptocurrencies om uit te kiezen, waaronder de belangrijkste munten zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en XRP. De uitwisseling ondersteunt ook populaire DeFi-tokens zoals COMP, AAVA en Sushi om te verkrijgen met fiat-valuta.

tokenize exchange crypto kopen

Elk activum wordt weergegeven in een lijst die kan worden uitgebreid tot een kandelaargrafiek op volledig scherm om de historische prijs te bekijken voordat deze wordt gekocht. De grafieken lijken te worden aangedreven door TradingView, dat bekend staat om het bieden van geavanceerde crypto-grafiekfuncties, tekentools en indicatoren. Bestellingen kunnen worden geplaatst met behulp van een invoervak ​​dat vergelijkbaar is met het gebruik van een cryptocurrency-handelsplatform.

De gebruiker kan dat bijvoorbeeld gebruik een markt- of limietorder om Bitcoin te kopen met SGD. Het totale bedrag dat in fiat moet worden betaald, wordt onderaan weergegeven voordat de bestelling wordt bevestigd. Hetzelfde proces is van toepassing om Bitcoin terug te verkopen aan SGD.

tokenize exchange order box

Het orderinvoervenster hierboven is naar onze mening beter geschikt voor intermediaire en ervaren handelaren die de termen limietorder en marktorder begrijpen en begrijpen hoe ze een prijsgrafiek moeten lezen. Een eenvoudige widget of instant swap-functie op het dashboard of de startpagina om fiat naar cryptocurrency te converteren, zou gunstig zijn voor beginners.

Lidmaatschapsprijzen

Tokenize Exchange biedt een lidmaatschapsprogramma voor basis-, premium- en platina-gebruikers. Nieuwe gebruikers die een account aanmaken bij Tokenize krijgen automatisch het gratis basisaccount toegewezen. De prikkels om te upgraden naar een Premium- en Platinum-lidmaatschap omvatten kortingen op handelskosten en verminderde opnamekosten.

Vergoedingen

Tokenize Exchange-kosten voor het verhandelen van digitale valuta variëren afhankelijk van het lidmaatschapsniveau. Voor gebruikers die crypto kopen met fiat-valuta met behulp van een gratis basisaccount, wordt per transactie een vergoeding van 0,8% in rekening gebracht. De vergoeding kan worden teruggebracht tot 0,5% en 0,1% door te upgraden naar respectievelijk het Premium- en Platinum-lidmaatschap.

Het verhandelen van crypto naar crypto maakt gebruik van een vergelijkbaar vergoedingsmodel dat begint bij 0,25% per transactie, wat kan worden verlaagd tot 0,2% en 0,1% door het lidmaatschap te upgraden. Voor nieuwe gebruikers van het gratis account is de startvergoeding voor het kopen, verhandelen en verkopen van cryptovaluta hoger in vergelijking met andere populaire handelsplatforms. Upgraden naar het Platinum-programma om een 0,1% is een van de laagste vergoedingen op de markt.

Veiligheid

Tokenize Exchange bevat Two Factor Authentication (2FA), de beveiligingsbenchmark voor het beschermen van gebruikersaccounts. Er is sprake van andere veiligheidsmaatregelen om de hoogste veiligste middelen of informatie van klanten te garanderen, maar deze worden niet bekendgemaakt (en zouden dat moeten zijn) als veiligheid de hoogste prioriteit heeft bij de uitwisseling.

Veel Gestelde Vragen

Is Tokenize Exchange Legit?

Tokenize Exchange lijkt een legitieme cryptocurrency-uitwisseling te zijn die wordt gereguleerd in Singapore. Het platform voldoet aan de KYC / AML-wetten opgesteld door de Monetary Authority of Singapore (MAS). Er zijn strikte ID-verificatieprocessen voor het risico van frauduleuze activiteiten en illegale financiering van terrorisme verminderen gerelateerde activiteiten.

Zijn fondsen opgeslagen op Tokenize Exchange veilig?

Op de website staat dat het fondsen van Premium-leden worden gerustgesteld om veilig te worden opgenomen in het onwaarschijnlijke geval dat hun bankrekening onverhoopt zou worden stilgelegd als gevolg van bijvoorbeeld een wijziging in de regelgeving. Voor meer informatie hierover, bezoek de website.

Gevolgtrekking

Om onze recensie af te sluiten op Tokenize Exchange, het platform biedt een gebruiksvriendelijke en intuïtieve uitwisseling voor individuen in Singapore om cryptocurrencies te kopen en verkopen met lokaal fiatgeld. De uitwisseling ondersteunt de meest populaire digitale valuta’s zoals Bitcoin en Ethereum die kunnen worden verkregen met Xfers, wat geschikt is voor de lokale bewoners.

Bezoek Tokenize Exchange

Gecombineerd met concurrerende handelskosten, biedt de mogelijkheid om rente en gedetailleerde analyse van elke ondersteunde munt in de Token Store te verdienen, een uniek verkoopargument in vergelijking met andere cryptobeurzen in Singapore. Over het algemeen is Tokenize Exchange een solide keuze om crypto met SGD te kopen.

Handelskosten zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten (zonder verborgen kosten) met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in cryptocurrency.

Bezoek Tokenize Exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map