Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Social Trading

Wunderbit Trading is een cryptocurrency exchange en sociaal handelsnetwerk waarmee je jezelf op het platform kunt verhandelen, de beste cryptohandelaren met een transparant trackrecord kunt kopiëren of een volledig geautomatiseerde cryptohandelbot kunt maken met TradingView.

Hoewel er verschillende cryptocurrency-handelsbots zijn, biedt Wunderbit Trading een innovatieve service om u te helpen de meest winstgevende crypto-bots en echte handelaren te vinden die de meest populaire cryptocurrency-handelsbeurzen gebruiken..

Bezoek Wunderbit Trading

De records en recente transacties van elke handelaar en cryptocurrency-bot worden geverifieerd op het platform. Hoewel copy-trading niet noodzakelijkerwijs winst garandeert, is het Wunderbit Trading-platform een ​​geweldige tool voor handelaren en investeerders van alle ervaringsniveaus om te leren hoe ze cryptocurrency kunnen verhandelen..

wunderbit trading

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • Shrimpy Review: uw cryptoportfolio automatisch opnieuw in evenwicht brengen
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • Quadency Review – Is dit echt het BESTE cryptoplatform?
 • 4 Beste Crypto-diagramsoftware & Hulpmiddelen voor Altcoin-handelaren

Wat is Wunderbit?

Wunderbit is een fintech-bedrijf dat cryptocurrency-services en -toepassingen levert om de daadwerkelijke acceptatie van cryptocurrency te stimuleren. De bedrijf is een gelicentieerde, geaccrediteerde en gereguleerde financiële instelling die haar klanten in staat stelt veilig en veilig Bitcoin te kopen en verkopen.

Welke services biedt Wunderbit?

Wunderbit biedt verschillende producten aan, waaronder een fiat naar crypto-uitwisseling, Over The Counter (OTC) -services, een geavanceerde handelsterminal, geautomatiseerde cryptostrategieën, handelsbots en een sociaal handelsplatform.

 • Wunderbit Exchange is een cryptocurrency-service waarmee individuen over de hele wereld Bitcoin kunnen kopen & Ethereum met VISA en MasterCard. De beurs is er trots op de beste wisselkoersen en lage commissiekosten te bieden.
 • Wunderbit Commerce is een betalingsdienstaanbieder waarmee verkopers Bitcoin-betalingen kunnen accepteren via hun website, persoonlijk of zelfs per e-mail.
 • Wunderbit Trading is een crypto-handelsterminal met meerdere uitwisselingen die copy trading en automatische handelsbots omvat.

Wunderbit Trading: Smart Crypto Trading

Wunderbit-handelsbeurs is een innovatief platform dat verschillende van de beste cryptocurrency-handelsbeurzen ter wereld met elkaar verbindt. Gebruikers zijn uitgerust met geavanceerde tools om naadloos te handelen in en te investeren in cryptocurrency vanaf een enkele tradingterminal.

Het sociale handelsplatform van Wunderbit biedt inzicht in de strategieën van de beste cryptohandelaren met volledige transparantie en handelsgeschiedenis om voor jezelf te kopiëren of om een ​​volledig geautomatiseerde copy trading-bot te maken met TradingView. Door een automatische strategie te creëren, kunt u dit doen stel een take profit en stop loss order in op elke beurs die op het platform is aangesloten.

Wunderbit-handelsfuncties

Wunderbit Trading wordt geleverd met nieuwe en innovatieve functies om de potentiële winstgevendheid van de belegging van een handelaar te vergroten, terwijl het risico wordt beheerd met hulpmiddelen voor portefeuillebeheer. Wunderbit’s sociaal handelsplatform om winstgevende handelaren met een bewezen staat van dienst te vinden en te kopiëren, is een game-wisselaar. Andere geweldige functies van het platform zijn onder meer:


Slimme crypto-handelsautomatisering

Handelsautomatisering is een flexibele methode om orders te creëren voor slimme cryptohandel. U kunt Take Profit en Stop Loss toevoegen aan en bewerken voor elke bestelling op beurzen zoals Binance en Kraken. Met automatische handel krijgt u ook de mogelijkheid om tegelijkertijd zoveel crypto-handelsaccounts te behandelen als u wilt. Dit betekent letterlijk dat Wunderbit Trading de handel voor u doet terwijl u kunt ontspannen en genieten van de winsten.

Gratis crypto-handelsterminal

In tegenstelling tot andere handelsplatforms zijn alle handelshulpmiddelen die door Wunderbit Trading worden aangeboden volledig gratis. Handelaren kunnen handelen met nul commissie per transactie zonder maandelijks abonnement of kosten.

Marktplaats voor sociale handel

Wunderbit Trading maakt handelen gemakkelijker door u in contact te brengen met duizenden nieuwe investeerders, waardoor u consistente winst kunt behalen door uw handelsstrategieën automatisch toe te passen op de portefeuilles van investeerders. U kunt de beste handelaar in cryptokopieën worden en extra winst maken als percentage van de kapitaalwinst van investeerders.

Beheer van meerdere accounts

Met Wunderbit Trading kunt u portefeuilles van meerdere crypto-uitwisselingsaccounts tegelijkertijd beheren zonder dat u de strategie op elk account in de terminal hoeft uit te voeren. Bovendien kunnen handelaren via API portefeuilles van bestaande externe investeerders in Wunderbit Copy Trading koppelen en beheren zonder zich te registreren.

Piramiderende botautomatisering

Het Wunderbit-handelsplatform heeft een piramidefunctie geïntroduceerd voor botautomatisering. Hierdoor kunnen gebruikers cryptohandelbots opschalen naar een positie en een flexibele exitstrategie bieden die handmatig of automatisch via de bot kan worden geactiveerd.

Ondersteunde crypto-uitwisselingen

Wunderbit is geïntegreerd in populaire cryptocurrency-handelsbeurzen om verschillende handelsproducten te bieden, zoals de spotmarkt, opties, futures, derivaten en hefboomtokens. Gebruikers kunnen de best presterende handelaren en investeerders vinden en kopiëren op ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency-beurzen, zoals:

 • Binance (spot en futures)
 • FTX
 • Deribit
 • Bybit

wunderbit handelsbeurzen

Het team achter Wunderbit werkt actief aan verdere integratie met andere wereldwijde cryptocurrency-platforms zoals BitMEX, OKEX en ook Kraken.

Een account aanmaken bij Wunderbit Trading

Naar maak een account aan bij Wunderbit Trading, het registratieproces is ongecompliceerd en duurt enkele minuten. Volg deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan:

Nadat u een account heeft aangemaakt, is het aanbevolen om twee-factorenauthenticatie in te schakelen voor extra accountbeveiliging. Dit is toegankelijk door bovenaan op de link ‘Instellingen’ te klikken en vervolgens op ‘Beveiliging’ om 2FA te activeren.

wunderbit register

Wunderbit-handelsterminal

De Wunderbit Trading-terminal is geïntegreerd met de populaire Tradingview-grafiek waarmee de meeste cryptohandelaren bekend zullen zijn. De gebruikersinterface is eenvoudig, elegant en biedt technische indicatoren en tekengereedschappen dat je zou verwachten.

Wunderbit-handelsterminal

Aan de rechterkant kunt u de cryptocurrency-uitwisseling selecteren waarmee u verbinding wilt maken, cryptopaar om te handelen, kiezen voor long of short, take-profit- en stop-loss-niveaus instellen en het bedrag van uw trading in evenwicht om toe te wijzen aan de strategie.

Marktplaats: kopieer winstgevende handelaren

Wunderbit bevat een klassement om uw handelsprestaties en -strategieën te bekijken en te vergelijken met andere handelaren en geautomatiseerde bots die toegankelijk zijn via de Wunderbit Marketplace.

U kunt de resultaten filteren op vind de meest winstgevende cryptohandelaren op populaire beurzen zoals Binance, FTX en Bybit. Een samenvatting van de statistieken van elke handelaar, zoals volume, gemiddelde P&L%, actieve bots en het aantal transacties wordt weergegeven. De handelsresultaten kunnen verder worden bekeken door op de knop ‘Weergeven’ te klikken.

Wunderbit-kopiehandelaar

Wunderbit-gebruikers kunnen een handelaar of bot selecteren om de handelsprestaties in detail te bekijken. Door het rapportgedeelte te bladeren, kunt u de volgende handelsinformatie bekijken:

 • Cryptocurrency-paren worden verhandeld
 • Gebruikte handelsbeurs
 • Toegangsprijs
 • De richting van de transactie (bijvoorbeeld kopen of verkopen)
 • Handelsvolume
 • Neem winst en stop verliesniveaus
 • Gemiddelde P&L.
 • Positiestatus

Of u nu besluit om de handel te kopiëren of niet, de Wunderbit Market-plaats kan worden gebruikt om inzicht te geven in de handelsactiviteit en -strategieën van de beste cryptocurrency-handelaren ter wereld..

Wunderbit-kopieerhandel

Je kan ook kopieer handel winstgevende crypto-handelsbots op het Wunderbit-handelsplatform. Het proces werkt op dezelfde manier als hierboven beschreven. Er zijn extra opties om de cryptohandelbots te filteren op basis van criteria zoals:

 • Handelsperiode (bijv. 7 dagen of een week)
 • Crypto-uitwisseling
 • Handelsparen
 • Tijdframes (bijv. 1 uur, 4 uur of dagelijks)
 • Hefboombedrag

U kunt het filter bijvoorbeeld gebruiken om bots te bekijken die BTC / USD-paar verhandelen op Bybit-uitwisseling. Nadat u de bots heeft gefilterd, kunt u nu dieper duiken om de strategie te analyseren en alle recente transacties, positiebepaling, handelsrichting en hefboombedrag te bekijken..

Hoe u kunt profiteren van geautomatiseerde bots voor kopiëren

Om te beginnen met het verhandelen van geautomatiseerde cryptostrategieën en bots, gaat u naar de Wunderbit Market-plaats en bladert u door en vind de meest winstgevende automatische handelsstrategieën gemaakt door andere handelaren op het platform. Zoek met behulp van de filters en vervolgkeuzemenu’s naar een specifieke bot die handelt in een bepaald cryptocurrency-paar, uitwisseling en handelstijdsbestek.

wunderbit copy trade

Nadat u een cryptobot heeft geselecteerd, kunt u beginnen met het volgen van hun transacties en het Wunderbit-handelsplatform zal automatisch namens u koop- en verkooptransacties plaatsen..

U kunt elke handelsstrategie back-testen om ervoor te zorgen dat elke maand een consistente winstgevendheid wordt gegenereerd voordat u transacties plaatst. Hiervoor is geen codeerervaring of technische vaardigheden vereist kopieer onmiddellijk handel met behulp van de meest populaire crypto-handelssites.

Voordelen & Nadelen van het gebruik van Crypto Trading Bots

Voordat gebruikers een geautomatiseerde cryptohandelbot gaan kopiëren en verhandelen, moeten ze de voor-, nadelen, risico’s en voordelen overwegen.

Voordelen

 • Plaats automatisch transacties wanneer u niet op de markt bent
 • Haal de emotionele stress uit cryptohandel
 • Back-test een handelsstrategie om een ​​consistente aandelengroei te garanderen

Nadelen

 • Vereist technische analyse-expertise om een ​​handelsbot te maken en uit te voeren
 • Tijdrovend om strategie en codering aan te passen om consistente winsten te behalen
 • Marktdynamiek kan de prestaties van de bot negatief beïnvloeden

Wunderbit-handelskosten

Wunderbit Trading is een gratis platform voor zowel investeerders als handelaren. Er zijn geen maandelijkse abonnementen of premium-accounts. Gebruikers kunnen een account aanmaken zonder enige beperking op het aantal uitwisselings-API’s dat aan een Wunderbit Trading-account kan worden gekoppeld.

wunderbit handelskosten

Veel Gestelde Vragen

Wat is een crypto-handelsbot?

Een cryptocurrency-handelsbot is een geautomatiseerde strategie die vooraf bepaalde regels en voorwaarden gebruikt. Zodra aan de voorwaarde is voldaan op de live cryptocurrency-paren, wordt de trigger gestart die automatisch een handelspositie plaatst.

Hoeveel is Wunderbit aan het verhandelen?

Wunderbit Trading is een gratis service voor cryptohandelaren en investeerders. Het platform brengt geen lidmaatschaps- of maandelijkse abonnementskosten in rekening om automatische bots te verhandelen of te kopiëren.

Is Wunderbit veilig?

Wunderbit Trading is een veilig platform dat geen cryptogeld opslaat. Gebruikers maken verbinding met crypto-uitwisselingen met behulp van een API en configureren de machtigingen via hun eigen gebruikersaccount.

De geautomatiseerde cryptohandelrobots voeren transacties uit op de beurzen die u via API verbindt. De bots kunnen worden voorzien van beperkte toegang en autoriteit om alleen transacties uit te voeren. Toestemmingen om opnames te maken kunnen worden uitgeschakeld, waardoor het geld van de gebruiker veilig blijft tijdens het gebruik van Wunderbit Trading.

Wunderbit beschikt over twee-factorenauthenticatie die kan worden geactiveerd om de accountbeveiliging te verhogen. 2FA kan worden geactiveerd op het account door naar de pagina ‘Instellingen’ te gaan.

Gevolgtrekking

Wunderbit Trading is een innovatieve nieuwe multi-exchange service waarmee gebruikers rechtstreeks in cryptovaluta kunnen handelen met behulp van de Trading Terminal, of de beste handelaren en geautomatiseerde cryptohandelrobots kunnen kopiëren op de meest populaire cryptohandelplatforms ter wereld..

De mogelijkheid om door honderden geautomatiseerde cryptobots en de prestaties van handelaars op de markt te bladeren, is een grote troef. We denken dat het platform een ​​aantal functies bevat die handelaren en investeerders met verschillende ervaringsniveaus ten goede zullen komen die op zoek zijn naar meer winst op hun cryptoportefeuille.

Bezoek Wunderbit Trading

Om onze Wunderbit Trading-beoordeling af te sluiten, is het een uitstekend geautomatiseerd handelsbotplatform dat eenvoudig te gebruiken en goed ontworpen is en we raden u aan ze eens te bekijken.

Risicobeheerhulpmiddelen en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel reagerende grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek Wunderbit Trading

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map