Zebpay Review: Crypto, Trading & Fees (2021)

In deze Zebpay review, zullen we de uitwisseling beoordelen om te zien of het geschikt is voor beginners om aan de slag te gaan met Bitcoin en cryptocurrencies. ZebPay is een gereguleerde crypto-uitwisseling die beschikbaar is in verschillende regio’s over de hele wereld, waaronder Australië, die is ontworpen om zich te concentreren op eenvoud en gebruiksgemak.

Bezoek Zebpay

Hoewel we ernaar streven u in deze recensie nauwkeurige en de nieuwste informatie te verstrekken, is het altijd het beste dat u dit regelmatig doet bezoek de site om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden.

Zebpay

Wat is ZebPay?

Zebpay is een fiat naar crypto-uitwisseling die een eenvoudige oprit biedt om beleggers in staat te stellen cryptocurrencies te kopen via hun desktop- en mobiele handelsapps. De beurs is opgericht in 2014 en heeft zijn hoofdkantoor in Singapore. Het is een populair digitaal valutaplatform en heeft meer dan 3 miljoen gebruikers over de hele wereld bediend.

U moet met Zebpay handelen als:

 • Je bent een beginner en op zoek naar een gebruiksvriendelijk platform
 • U wilt verschillende fiat / cryptoparen verhandelen
 • Je houdt van een uitwisseling waarmee je direct crypto kunt kopen / verkopen
 • U bent op zoek naar concurrerende handelskosten
 • U wilt een gevestigde en betrouwbare crypto-uitwisseling gebruiken

ZebPay vergeleken

Bankoverschrijving is een van de meest populaire methoden om AUD te storten op ZebPay. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere populaire Australische cryptocurrency-uitwisselingen die bankoverschrijvingen aanbieden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Hoe Altcoins te kopen in Australië [Fast & Gemakkelijk]
 • Changelly Review: is het nog steeds veilig & Hoe het werkt
 • 7 manieren om Bitcoin met contant geld te kopen in Australië
 • 5 Coinspot-alternatieven met lagere handelskosten
 • 4 Beste Crypto-diagramsites voor Altcoin-handelaren

Is ZebPay Legit?

Sinds de lancering in 2014 heeft Zebpay miljarden klantenactiva afgehandeld en beschouwd als een legitieme crypto-uitwisseling. Er zijn geen grote beveiligingsincidenten, hacks of verlies van gebruikersactiva op Zebpay gemeld en heeft de fondsen van gebruikers veilig gehouden. ZebPay is ook lid van ADCA en is AUSTRAC-compatibel.

Hoe u zich kunt registreren bij Zebpay

Het proces om een ​​Zebpay-account te registreren is heel eenvoudig. Bezoek om te beginnen de website en klik op de link ‘Aanmelden’ in de rechterbovenhoek. Dit brengt u naar de accountregistratiepagina, zoals hieronder weergegeven.

zebpay aanmelden


Voer hier uw gsm-nummer en landcode in, uw naam en stel een 4-cijferige pincode in. Dit is de pincode die u nodig heeft om in te loggen. Zodra u dit heeft gedaan, klikt u op doorgaan om een ​​sms met een Zebpay-verificatiecode te ontvangen.

Voer je code in en je bent er bijna.

Uw Zebpay-account verifiëren

De volgende stap is om uw Zebpay-account te verifiëren. U moet personeelsdocumenten indienen om uw identiteit (KYC) te verifiëren om te voldoen aan de lokale regelgeving en om te bewijzen:

 • Uw identiteit: Dit kan een paspoort of rijbewijs zijn waarop je foto, geboortedatum en adres staan.
 • Je huidige adres: Dit kan een nutsdocument zijn, zoals een water- of elektriciteitsrekening waarop uw huidige adres staat.

Het totale KYC-proces duurt ongeveer 5 minuten als u de documenten klaar heeft om te uploaden en een paar uur voordat Zebpay het goedkeurt.

Financiering van uw Zebpay-account

De crypto-uitwisseling biedt twee stortingsmethoden die voor gewone mensen toegankelijk zijn om snel de Zebpay-portemonnee te financieren:

Bankoverschrijving (EFT)

Met Zebpay kunnen gebruikers geld storten via bankoverschrijving (elektronische overboeking). Wanneer u voor de eerste keer inlogt op uw Zebpay-account, moet u uw bankrekeninggegevens registreren om bankoverschrijving mogelijk te maken. De bankgegevens moeten worden goedgekeurd voordat u geld kunt storten en crypto kunt kopen.

Bankoverschrijvingen naar Zebpay duren over het algemeen ongeveer 1-2 werkdagen voordat de aanbetaling is verwerkt. U ontvangt een e-mail met de melding dat het geld beschikbaar is in uw account.

POLi-stortingen

Gebruikers kunnen geld storten via POLi. De limiet voor POLi-stortingen begint bij $ 2.000,00 binnen een periode van 24 uur en kan worden verhoogd afhankelijk van de handelsactiviteit. Stortingen worden over het algemeen onmiddellijk verwerkt en onmiddellijk op uw account bijgeschreven (Zebpay-notitie op hun website dat het tot 1 dag kan duren voordat de eerste storting is verwerkt).

Zodra de storting is verwerkt, ontvangt u een e-mail waarin u wordt geïnformeerd dat het geld beschikbaar is in uw account.

Zebpay-gebruikersinterface

De gebruikersinterface van Zebpay is simplistisch en schoon. Het is ontworpen om rommel te verminderen en een stressvrije crypto-ervaring te bieden die geschikt is voor beginnende handelaren.

Wanneer u voor het eerst inlogt, wordt het gebruikersdashboard weergegeven met uw cryptoportfolio en het huidige saldo. Vanaf hier kunt u geld storten en opnemen van uw Zebpay-account.

zebpay-dashboard

Om crypto te kopen, navigeert u naar het menu ‘Kopen / verkopen’ in de bovenste balk.

Nogmaals, de interface is minimalistisch, intuïtief en gemakkelijk te navigeren, wat perfect is voor beginners. Alle crypto-activa worden aan de linkerkant weergegeven tegen AUD of BTC.

Volg deze stappen om direct cryptovaluta te kopen met Zebpay:

zebpay koopt bitcoin

Als u al bekend bent met het beleggen of handelen in cryptocurrencies, dan zult u zich realiseren dat Zebpay geen live prijsgrafiek heeft. Dit zou als een verrassing kunnen komen, maar de uitwisseling is gericht op eenvoud voor alledaagse beleggers om Bitcoin en andere altcoins te kopen.

Beleggers die afhankelijk zijn van de grafieken voor de tijd en de kooppositie, zullen een cryptokaartsite met Zebpay moeten gebruiken. We raden u aan een ander diagrampakket te gebruiken, zoals TradingView, om trendlijnen enz.te tekenen, aangezien u zult merken dat crypto-uitwisselingen uw diagramanalyse doorgaans niet opslaan zodra u zich afmeldt..

Zebpay wordt geleverd met een eigen online portemonnee die u kunt vinden door bovenaan op ‘Portemonnee’ te klikken. Met de portemonnee kunt u veilig crypto verzenden / ontvangen.

zebpay portemonnee

De beschikbare crypto-activa worden links weergegeven met het beschikbare saldo en de optie om uw handelsgeschiedenis te bekijken. Nogmaals, het wordt er niet eenvoudiger op voor beginners. Het is overzichtelijk, schoon en eenvoudig te gebruiken.

Zebpay Crypto-activa

Met Zebpay kunnen gebruikers AUD omzetten in cryptomunten zoals:

 • Bitcoin
 • Rimpeling
 • Ether
 • EOS
 • Bitcoin Cash
 • Litecoin

Elke cryptomunt kan worden verhandeld tegen AUD of Bitcoin (BTC).

Zebpay-vergoedingen

Handelskosten

Zebpay rekent een vast tarief van 0,4% over alle handelsactiva. In vergelijking met andere crypto-uitwisselingen in Australië, zult u zien dat de Zebpay-vergoedingen concurrerend zijn op de cryptomarkt en een van de laagste in het land zijn..

zebpay vergoedingen

Stortingskosten

Er zijn GEEN stortingskosten om Australische dollars of cryptovaluta over te maken naar uw Zebpay-portemonnee.

Opnamekosten

Er zijn GEEN opnamekosten voor het overboeken van Australische dollars of cryptovaluta uit uw Zebpay-portemonnee. Een kleine netwerkvergoeding wordt in rekening gebracht door de blockchain die wordt bepaald door de munt, niet door Zebpay. Voor een overzicht van de netwerkkosten, Klik hier.

Zebpay-beveiliging

Site beveiliging

Volgens de website, Zebpay Exchange wordt voortdurend getest door beveiligingsexperts zowel binnen als buiten Zebpay om te zoeken naar bugs en beveiligingsproblemen.

De infrastructuur van Zebpay Australia is beveiligd met firewalls en hun werknemers ondergaan achtergrondverificatie en gecontroleerde netwerktoegang op basis van hun rollen binnen het cryptobedrijf.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK ZEBPAY MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Wallet-beveiliging

Zebpay stelt dat het een hardware wallet-oplossing gebruikt om 98% van de digitale activa van gebruikers op te slaan. Dit betekent dat portemonnees luchtopeningen hebben en fysiek worden opgeslagen in kluizen op verschillende locaties. Daarom kunnen gebruikersmunten die zijn opgeslagen in de Zebpay-portemonnee niet worden geopend vanaf een enkele geografische locatie of door een enkele persoon.

Transacties op de beurs moeten worden ondertekend met systemen op verschillende cloudplatforms. Dit is bedoeld om elk single point of failure te voorkomen om te voorkomen dat gebruikersaccounts door online hackers in gevaar worden gebracht.

De Zebpay-website stelt dat het een eigen beveiligingsprotocol heeft geïmplementeerd dat alle transacties tussen koude en warme opslagportefeuilles beschermt.

ZebPay-alternatieven

De volgende Zebpay-alternatieven zijn gerenommeerde en betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingen in Australië.

swyftx

Swyftx

Swyftx is een geavanceerd platform waarmee u op een snelle en gemakkelijke manier cryptocurrencies kunt kopen. Het registratieproces is ongelooflijk eenvoudig met een snelle aanmelding en verificatie die minder dan twee minuten duurt.

Bezoek website onafhankelijke reserve

Onafhankelijke reserve

Independent Reserve is een populaire uitwisseling onder cryptocurrency-handelaren over de hele wereld die concurrerende vergoedingen en ondersteuning biedt voor traditionele fiat-valuta’s zoals de Australische dollar, de Nieuw-Zeelandse dollar en de Amerikaanse dollar..

Bezoek website coinjar uitwisseling

CoinJar

CoinJar is een vertrouwde crypto-uitwisseling in Australië waarmee gebruikers digitale activa kunnen kopen, verkopen, opslaan en uitgeven. Met meer dan 400.000 gebruikers en meer, is CoinJar-uitwisseling een van de beste plaatsen om Bitcoin in Australië te kopen.

Bezoek website

Veel Gestelde Vragen

Vereist ZebPay KYC?

Gebruikers moeten een KYC-procedure voltooien om crypto te kunnen kopen en geld op te nemen van Zebpay. Persoonlijke identificatiedocumenten zijn vereist om de identiteit te bewijzen en om te voldoen aan lokale voorschriften.

Heeft ZebPay een fondsverzekering??

ZebPay vermeldt op haar website niet of er een verzekeringsfonds beschikbaar is om gebruikers te beschermen tegen een inbreuk op de fysieke beveiligingsmaatregelen van de beurs, diefstal van werknemers of verlies van cryptovaluta in de Zebpay-portemonnee.

Heeft ZebPay een mobiele app?

Zebpay heeft een mobiele telefoon-app voor iOS- en Android-apparaten waarmee u direct overal met een internetverbinding cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Net als de online versie is de mobiele app-versie van Zebpay gebruiksvriendelijk en intuïtief. De webversie van het platform is ook mobielvriendelijk en kan op smartphones worden gebruikt.

Heeft ZebPay een verwijzingsprogramma?

Zebpay biedt een verwijzingsprogramma aan als beloning voor het binnenhalen van nieuwe gebruikers op het platform. Wanneer je je vrienden met Zebpay kennis laat maken met de wereld van crypto, ontvangen jullie allebei een tegoed ter waarde van $ 10. Deel uw verwijzingscode met nieuwe gebruikers om de verwijzingsbonus te claimen. Ze moeten het registratie- en KYC-proces voltooien.

Gevolgtrekking

Om onze ZebPay-beoordeling af te sluiten, kunnen we dat zeggen Zebpay is een uitstekende crypto-uitwisseling in Australië voor beginners om aan de slag te gaan met crypto.

Bezoek Zebpay

Het is ontworpen met het oog op eenvoud, concurrerende tariefstructuren, een stressvrije ervaring en met het oog op veiligheid, zodat u gemakkelijk en met een gerust hart kunt handelen. Het algehele proces om direct crypto te kopen en verkopen is extreem snel en beginnersvriendelijk.

Er zijn enkele verbeteringen die Zebpay nog beter zouden maken:

 • Live crypto-prijsgrafieken met geavanceerde tools en functies om technische analyses uit te voeren
 • Verzekeringsfonds om gebruikers te beschermen in geval van een exchange-hack

Afgezien van het bovenstaande, maken de concurrerende handelskosten en de gebruiksvriendelijke interface Zebpay zeer geschikt voor beginners die aan de slag willen met cryptocurrency..

Deel dit artikel met uw netwerk als u het nuttig vindt!

digitale golf

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten (zonder verborgen kosten) met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in Australië.

Bezoek Zebpay

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map