ZipMex Review – Is het legaal of oplichterij? (2021)

Zipmex is een digitale activabeurs die erop gericht is particuliere en institutionele beleggers de mogelijkheid te bieden om veilig in cryptocurrencies te investeren. De uitwisseling biedt een platform voor gebruikers van Bitcoin in Australië en de bredere regio Azië-Pacific, zoals Singapore, dat ook de groei van de wereldwijde cryptocurrency-industrie ondersteunt.

Bezoek Zipmex

Hoewel we ernaar streven u in deze Zipmex-recensie van de meest nauwkeurige informatie te voorzien, raden we u aan hun website van tijd tot tijd te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Wat is ZipMEX?

Zipmex is een gereguleerde digitale valutawisselprovider dat tot doel heeft marktleider te worden door snelle transacties, hoge liquiditeit en een brede keuze aan crypto-activa aan te bieden. De beurs biedt zijn gebruikers een reeks geavanceerde handelsfuncties en grafiektools die kunnen worden gebruikt om een ​​brede selectie cryptocurrencies in kaart te brengen die 24/7 kunnen worden verhandeld..

zipmex

Zipmex vergeleken

Lage kosten zijn een gemeenschappelijke factor voor beleggers die op zoek zijn naar een beurs om Bitcoin te kopen met AUD. Deze vergelijkingstabel somt andere op top Australische cryptocurrency-uitwisselingen die lage handelskosten bieden.

Zipmex Overzicht

Zipmex is een gelicentieerde en gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling in Singapore dat tot doel heeft een reeks geavanceerde handelsfuncties en grafiektools te bieden voor handelaren in cryptocurrency en liquiditeitsverschaffers. Het platform heeft een elegante gebruikersinterface en ondersteunt transacties met een naadloze ervaring voor gebruikers om moeiteloos activa te kopen en verkopen.

zipmex-functies

Hoe werkt ZipMEX?

Zipmex is geen conventionele beurs en werkt als een makelaar om de beste BTC-prijzen te vinden door het volume van enkele van ‘s werelds grootste beurzen en OTC-desks te verzamelen om een ​​aanzienlijk hogere liquiditeit te bieden. Hierdoor kan Zipmex grote hoeveelheden transacties aan en kan het zijn klanten daarom lagere spreads tussen kopers bieden & verkopers en minder slippage in vergelijking met andere crypto-uitwisselingen in Australië.

Aan de slag met Zipmex

Stap 1 – Aanmelden & Verifieer Email

Het proces om u aan te melden bij Zipmex is ongelooflijk eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is de website bezoeken en op klikken ‘Aanmelden’ ga dan verder met het invullen van uw gebruikersnaam en e-mailadres en stel een wachtwoord in.


zipmex register

Stap 2 – Activeer twee-factorenauthenticatie

De veiligheid van uw digitale munten moet van de hoogste kwaliteit zijn en stel voor om 2-factorenauthenticatie te activeren wanneer u voor het eerst inlogt. Ga naar ‘Instellingen’ op de bovenste menubalk en schakel 2FA in. U moet een app voor tweefactorauthenticatie naar uw telefoon downloaden, zoals Authy of Google Authenticator. Zodra je dit hebt gedaan, gebruik je de app om de QR-code die op Zipmex wordt weergegeven te scannen en de code van je telefoon in te voeren.

Stap 3 – Stort geld

Ga naar om uw account te financieren ‘Account’, selecteer vervolgens ‘Financiering’ en ga dan naar ‘Storting’ en kies je gewenste stortingsmethode.

Stap 4 – Koop, ruil & Handel in cryptovaluta

Zodra uw geld op de rekening is gestort, kunt u beginnen met handelen bij Zipmex.

Zipmex-verificatie

Nadat u zich heeft aangemeld voor een account, moet u verificatie verstrekken voordat u financieringsmethoden kunt gebruiken of kunt beginnen met handelen. Wet- en regelgeving vereist dat Zipmex het handelsaccount verifieert om fraude te voorkomen en volledig te voldoen aan de KYC- en AML-voorschriften voor het verhandelen van digitale activa.

Basisverificatie duurt volgens de website minder dan 1 uur. Ga voor meer informatie naar het FAQ sectie. Crypto naar crypto-stortingen en handel vereisen alleen een e-mailbevestiging.

Om het KYC-proces te voltooien, heeft Zipmex het volgende nodig:

 • Bewijs van identiteit – uw geldige door de staat uitgegeven identiteitsbewijs
 • Rijbewijs OF paspoort

Zipmex gebruikersinterface

Het Zipmex-beursdashboard is eenvoudig, overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren. Langs de bovenste balk de live-prijs van Bitcoin in AUD, de bied- en laatprijs BTC en het 24-uurs volume voor het activum. Het grafiekgebied en het menu aan de linkerkant zullen serieuze cryptohandelaren bekend voorkomen.

De Zipmex-kaartinterface wordt geleverd door Tradingview die bekend staat om zijn soepele, intuïtieve en schone grafieken.

Handelaren zullen gebruik kunnen maken van geavanceerde handelsinstrumenten en indicatoren die door TradingView worden geleverd om hun handelsvoordeel te verfijnen door winst te maximaliseren en risico’s te minimaliseren. Zipmex-grafieken bieden een breed scala aan tijdframes en tools om trendlijnen te tekenen, indicatoren en grafiekpatronen toe te voegen om een ​​handelsorder perfect te timen met behulp van een markt-, limiet- of stoporder.

zipmex grafiek

Om cryptocurrency te kopen of verkopen, is er een eenvoudig bestelformulier dat een schatting geeft van de prijs van 1 BTC tot AUD en het bedrag dat in ruil daarvoor moet worden betaald. Een leuke functie zijn de verschillende soorten bestellingen die beschikbaar zijn:

 • Markt
 • Begrenzing
 • Limiet: Goed tot geannuleerd (GTC)
 • Limiet: onmiddellijk of annuleren (IOC)
 • Limiet: vullen of doden (FOK)

Een geweldige toevoeging aan Zipmex zijn One Cancel the Other (OCO) -orders en een winst- en verliescalculator.

Advertentie

coinspot

KOOP BITCOIN met australia’s favoriet crypto-uitwisseling

BEOORDELING

4,3 / 5

Bezoek Coinspot

Zipmex-handelsactiva

Zipmex ondersteunt een aantal cryptocurrency-activa die kunnen worden verhandeld tegen AUD of BTC:

Fiat naar cryptoparen:

 • BTC / USD
 • ETH / USD
 • LTC / USD
 • XRP / USD
 • EOS / USD

Cryptocurrency-paren:

 • ETH / BTC
 • LTC / BTC
 • XRP / BTC
 • EOS / BTC
 • EOS / ETH

Stortingsmethoden

Zipmex ondersteunt bankoverschrijving, POLi en cryptocurrency deposito’s. De snelheid van de stortingsmethode is afhankelijk van de cryptomunt en de geselecteerde bank. Bankoverschrijvingen kunnen doorgaans tussen de 1 en 3 werkdagen duren, terwijl stortingen in cryptocurrency slechts enkele minuten kunnen duren.

Voor bankoverschrijvingen worden de volgende fiat-valuta’s ondersteund door Zipmex:

 • Singapore dollar
 • Verenigde Staten Dollar
 • Australische dollar
 • Indonesische roepia

Zipmex-kosten

Wisselkosten zijn een belangrijke overweging bij het selecteren van een cryptocurrency-handelsbeurs. Het wordt zelfs nog belangrijker bij het handelen in grotere positiegroottes en op een beurs met hefboomwerking waar u vergoedingen betaalt voor posities die veel groter zijn dan uw marge..

Zipmex is transparant met hun tarieven die op de website worden vermeld.

Handelskosten

Zipmex brengt een vast handelsvergoeding in rekening van 0,2% voor koop- en verkooptransacties. Dit is erg competitief in de markt.

Stortingskosten

Fiat opnamekosten

Opnamekosten voor Crypto

Zipmex Portemonnee

Zipmex Exchange heeft zijn eigen online portemonnee om de cryptocurrencies van zijn klanten op te slaan door naar ‘Wallets’ in het bovenste menu te navigeren. Op deze pagina kunt u geld storten en opnemen van Zipmex.

Het overzetten van cryptocurrencies van uw Zipmex-account naar een externe portemonnee of uitwisseling kan alleen worden geïnitieerd door de accounteigenaar. Eenmaal gestart, wordt u gevraagd om een "Bestemmingsadres" (dit wordt geleverd door uw externe hardware wallet of exchange) en een bedrag dat u wilt opnemen. Om BTC op te nemen, moet u ervoor zorgen dat u een ander BTC-adres invoert.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK ZIPMEX MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Is Zipmex veilig?

Zipmex biedt verschillende veiligheids- en beveiligingsmaatregelen om gebruikersinformatie en fondsen te beschermen, waaronder:

 • Regulatie. Zipmex exchange is geregistreerd bij AUSTRAC en voldoet aan de AML / KYC-vereisten.
 • Verificatie proces. Houdt zich aan KYC-processen in overeenstemming met de voorschriften voor fiat-stortingen, opnames en handel. Crypto naar crypto stortingen, opnames en handel kunnen alleen worden uitgevoerd met eenvoudige e-mailverificatie.
 • Beveiligingsfuncties. Zipmex bevat 2-factor-authenticatie naast een geverifieerd e-mailadres dat aan het account is gekoppeld. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe aan het account waardoor het erg moeilijk wordt voor cybercriminelen om klantaccounts te compromitteren en geld op te nemen. Ze zouden uw inloggegevens moeten kennen en in het bezit moeten zijn van uw mobiele telefoon (en deze kunnen ontgrendelen)
 • Diefstal & hacken. Er zijn geen gevallen bekend waarin Zipmex wordt gehackt.

Zipmex-alternatieven

swyftx

Swyftx

Swyftx is een geavanceerd platform waarmee u op een snelle en gemakkelijke manier cryptocurrencies kunt kopen. Het registratieproces is ongelooflijk eenvoudig met een snelle aanmelding en verificatie die minder dan twee minuten duurt.

Bezoek website onafhankelijke reserve

Onafhankelijke reserve

Independent Reserve is een populaire uitwisseling onder cryptocurrency-handelaren over de hele wereld die concurrerende vergoedingen en ondersteuning biedt voor traditionele fiat-valuta’s zoals de Australische dollar, de Nieuw-Zeelandse dollar en de Amerikaanse dollar..

Bezoek website coinspot

Coinspot

CoinSpot-uitwisseling wordt zeer gerespecteerd in de lokale Bitcoin-gemeenschap en is gericht op het helpen van nieuwkomers om Bitcoin en cryptocurrency in Australië te kopen met Australische dollars.

Bezoek website

Veel Gestelde Vragen

Hoe prijst Zipmex cryptocurrencies?

De waarde van elke cryptocurrency (Bitcoin, Ether, Litecoin, EOS, XRP) wordt bepaald door de meest recente transactie (“laatste prijs”) uitgevoerd door de relevante matching-engine. Alle rekeningsaldi op Zipmex worden op deze manier geprijsd, een conventie die ‘marktmarkering’ wordt genoemd.

Heeft Zipmex een mobiele handelsapp?

Zipmex biedt zijn gebruikers momenteel geen mobiele telefoon-app voor Android- of iOS-apparaten. De desktopversie van de website is mobielvriendelijk en reageert op slimme apparaten.

Biedt Zipmex margehandel aan?

Zipmex biedt geen handel in cryptocurrency-hefboomwerking, maar volgens de website ontwikkelt het Zipmex-team deze functie.

Is Zipmex Legit?

Zipmex is een geregistreerde rapportagebeurs met AUSTRAC die financiële wetten afdwingen om het risico te minimaliseren dat criminelen cryptocurrency-uitwisselingen gebruiken voor het witwassen van geld, terrorismefinanciering en cybercriminaliteit.

De Wet tegen het witwassen van geld en de financiering van terrorisme van 2006 vereist dat gereguleerde entiteiten informatie verzamelen om de identiteit van een klant vast te stellen, transactionele activiteiten te bewaken en aan AUSTRAC transacties of activiteiten te rapporteren die verdacht zijn of waarmee grote hoeveelheden contant geld van meer dan $ 10.000 gemoeid zijn.

Kan ik mijn Zipmex-account in USD opnemen??

Als u USD op uw rekening heeft staan ​​die u kunt opnemen, kunt u op uw naam een ​​overboeking naar uw gekoppelde bankrekening uitvoeren.

Gevolgtrekking

Om onze Zipmex-beoordeling af te sluiten, lijkt de beurs een geloofwaardige beurs te zijn die zeer lage handelskosten biedt door de beste BTC-prijzen te vinden door het volume van ‘s werelds grootste beurzen en OTC-desks te verzamelen.

Bezoek Zipmex

Het is een ongecompliceerd en eenvoudig fiat-naar-cryptoplatform dat meerdere fiat-valuta’s ondersteunt. Over het algemeen zou u moeten overwegen om met ZipMEX te handelen als:

 • Je houdt van een beurs die is gelicentieerd en gereguleerd
 • U wilt een lage storting en transactiekosten voor direct kopen
 • U wilt de keuze hebben uit verschillende stortingsmethoden
 • Je houdt van een eenvoudig te gebruiken en beginnersvriendelijke uitwisseling
 • U wilt een beurs met een hoge liquiditeit om de beste prijzen te krijgen

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

 • Plus500 Review: handelen in CFD’s, functies & Vergoedingen (2020)
 • Hoe Ethereum (ETH) te kopen in Australië [voor beginners]
 • Top 10 veelgestelde vragen over crypto-belasting in Australië (dat kan u geld besparen)
 • 7 manieren om Bitcoin met contant geld te kopen in Australië
 • ChangeNOW Review: Crypto-swaps, handelskosten & Meer

digitale golf

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in Australië.

Bezoek ZipMex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map